Přejít k hlavnímu obsahu

Čtvrté kolo FORTUNA COOL ligy v CS:GO pokračuje ve čtvrtek od 19:00

23. 4. 2019 | 18:58 Counter-Strike 2
Další kolo nejprestižnější domácí dlouhodobé soutěže je zde! Čtvrtá série zápasů nabídne opět velmi zajímavé souboje, kdo se v nich posune blíže k místu na LAN finále? To budete moci opět sledovat živě v úterý a ve čtvrtek do 19:00.
CS
CS

Ve třetím kole probíhalo prakticky vše tak, jak jsme očekávali. Team Brute pokračoval ve své krasojízdě výhrou 2:0 proti Gravity, Moops Academy remizovala s eXtatusem a 1:1 skončil i zápas XDDDDDD s ECLOT.LYNX. Poslední zápas se pak ani vůbec neodehrál, VENI VIDI VICI se totiž k utkání nemohli dostavit a Dark Tigers si tak tedy připsali kontumačně šest bodů. To je v průběžné tabulce posunulo na čtvrté místo, ze kterého se kvůli tomu, že ve třetím kole nezískali ani jeden bod, museli přesunout na sedmé Gravity, to je ale vlastně jediná změna v pořadí. První tři místa stále drží Brute, eXtatus, XDDDDDD, postupové příčky i nadále ostřeluje dvojice ECLOT.LYNX, Moops Academy, a poslední místo pořád patří 3V.

Tabulka bodů

A co na nás čeká tento týden? Čtvrté kolo odstartuje v úterý v 19:00 souboj mezi momentálně prvním a pátým celkem, tedy Team Brute XPG a ECLOT.LYNX. A i když ECLOT zatím v lize dokazují, že na domácí scéně patří k tomu nejlepšímu, proti rozjetým Brute jim moc šancí nedáváme. Zápas sice čekáme relativně vyrovnaný, překvapilo by nás ale, kdyby na jeho konci nestáli Brute se šesti body. To v druhém úterním souboji naopak očekáváme výsledek příjemný pro obě strany. Utkání Team Gravity a ROG.eXtatus sice nabídne střet druhého celku od konce a druhého celku od začátku tabulky, to ale neznamená, že by parta kolem Kaparza neměla šanci. Naopak, utkání dle nás bude velmi těsné a oba týmy si dle nás nakonec odnesou po třech bodech.

Čtvrteční program pak odstartuje další duel, od kterého čekáme jednoznačný průběh. XDDDDDD zatím ve všech kolech dokázali, že i jako mix zvládají konkurovat domácím týmům, a proti aktuálně posledním VENI VIDI VICI by pro ně tedy neměl být problém urvat dalších šest bodů. A stejně jako v úterý, bude podle nás i ve čtvrtek druhý zápas o poznání vyrovnanější, ze střetu Moops Academy a Dark Tigers totiž nejspíše odejdou oba týmy s jednou výhrou.

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend