Přejít k hlavnímu obsahu

Cyberpunk 2077 je skoro tu, a s ním charitativní stream na pomoc postiženým

9. 12. 2020 | 12:16 Všechny hry
Pravděpodobně nejočekávanější hra současnosti Cyberpunk 2077 je už skoro za dveřmi. Právě tato hra bude hlavní náplní charitativního streamu na podporu nadace Konta Bariéry s trefným názvem – Pomoc z budoucnosti.
Ta Alžběta
Ta Alžběta

Mezi organizátory a partnery akce najdeme společnosti Dell CZ, Esports RDY, Intel, Konto Bariéry a Alienware. Na programu bude stream hry Cyberpunk 2077. To ale není vše, během streamu vystoupí řada zajímavých hostů, zapojí se známá jména jako Patrikturi, Alžběta Trojanová, jež bude celý stream moderovat, Martin Rota nebo DJ Buldog. 

Zároveň se můžete těšit na nepochybně zajímavý program. Cílem události je vybrat co nejvíce peněz na podporu postižených lidí. Vybírat se bude mimo jiné také na bionickou protézu pro youtubera Lukáše Polčáka, který se narodil bez části pravé ruky a nohy. O svůj příběh a motivaci se podělil v krátkém videu, více prozradí během samotné události. Určitě se na něj nezapomeňte podívat! 

Společnost Alienware navíc věnovala unikátní Alienware Auroru R11, která má jedinečný design právě ve stylu Cyberpunku. Součástí streamu je aukce, kdy výtěžek poputuje na pomoc lidem s tělesným postižením. Ten, kdo přispěje nejvíce, bude mít možnost získat Auroru, jež je jediná svého druhu na celém světě.  A kdy přesně se událost koná? Vše vypukne již příští čtvrtek, 10. prosince v 15:00 hod.

Stream