Přejít k hlavnímu obsahu

CZ SK Pro League představuje nového partnera

18. 10. 2018 | 02:34 Counter-Strike 2
Po velkém finále o oficiální FPL počítač od Alza.cz pokračuje CZ SK Pro League dalším měsíčním žebříčkem, který podpoří nový partner Patriot VIPER se svými periferiemi. Hráči ve čtyřech dovednostních divizích sbírají body již od prvního říjnového dne, nyní se tedy jdeme podívat, o co se bude ve skutečnosti hrát.
FACEIT CZ SK Pro League
FACEIT CZ SK Pro League

Hlavním partnerem CZ SK Pro League na platformě FACEIT se pro čtvrtý kvartál letošního kalendářního roku stává společnost Patriot se svojí řadou herních produktů VIPER. V měsíci říjnu jsme si do cen připravili kompletní řadu herních periferií v celkové hodnotě 15 000 Kč. Mezi výběrem nechybí RGB klávesnice, solidní headsety, barevné podložky nebo myšky s různými senzory. Troufneme si říci, že na své si přijde opravdu každý hráč.

Prohlédnout si a přihlásit se do jednotlivých dovednostních divizí můžete kliknutím na příslušné obrázky:

CZ SK Pro League Division 1

CZ SK Pro League Division 2

CZ SK Pro League Division 3

CZ SK Pro League Division 4

FACEIT CZ SK Pro League

Rozdělení cen pro měsíc říjen je následující:

Division 1

Patriot VIPER V770

Division 2

Patriot VIPER V360

Division 3

Patriot VIPER V560

Štítky: FPL
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.