Přejít k hlavnímu obsahu

CZC.eSuba přichází o toplanera. Robocop míří do španělské ligy

27. 5. 2020 | 15:54 League of Legends
Ondřej Sklenička, pro League of Legends komunitu známý jako Robocop, odchází z týmu jedničky domácí scény. V letním splitu si zahraje španelskou LVP SuperLigu, kde oblékne dres týmu eMonkeyz.
Robocop
Robocop

Robocop zamířil z eSuby do Evropy už vloni, kdy si zahrál v německém celku PENTA 1860. Letošní jarní split strávil český toplaner znovu v česko-slovenské lize, kde se mu povedlo ovládnout Hitpoint Masters a slušně se ukázat i v European Masters. CZC.eSuba si vybojovala místo v hlavní části, ale tam bohužel už narazila a proti konkurenci ze Srbska, Velké Británie a Německa nedokázali uhrát ani jednu výhru. V letním splitu nakonec Robocop zamíří znovu do zahraničí, konkrétně do španělské ligy a týmu eMonkeyz.

Tato volba je poměrně zajímavá v tom, že eMonkeyz na jaře platili za nejslabší tým elitní španělské desítky a navíc celá španělská liga v konkurenci jiných ERL o trochu klesla. Svůj výsledek bude chtít tým v létě vylepšit za pomoci několika posil. Kromě Robocopa tým ještě nová španělská botlane: Fendras a nash1c. Zejména druhý jmenovaný zaujme svými úspěchy jak ze španělské ligy, tak z Itálie, kde strávil poslední dva roky. Úspěchy týmu se mohou výrazným způsobem odvíjet od nového midlanera, který však zatím není znám. 

Současná sestava eMonkeyz

 Česká republika Ondřej "Robocop" Sklečnička (Top)
 Španělsko Alejandro "Carbono" González Julián (Jungle)
 Španělsko Diego "nash1c" García (AD Carry)
 Španělsko Carlos "Fendras" Lloret (Support)