Přejít k hlavnímu obsahu

CzechCloud se stává oficiálním League of Legends partnerem

14. 7. 2020 | 21:49 League of Legends
CzechCloud, který poslední dobou pendloval mezi všemi Riot Games hrami a soustřeďoval se především na tyto komunity, nyní obdržel oficiální partnerství v League of Legends. Zde to ovšem nekončí, jelikož plánuje s příspěvkem od Riot Games rozjet domácí scénu ve všech jejich titulech.
CzechCloud partner
CzechCloud partner

Dnešním dnem už také Petr 'CzechCloud' Žalud rozšiřuje řady oficiálních partnerů League of Legends! CzechCloud již od včera lákal zástupce různých organizací, portálů, ale i streamery a větší osobnosti domácího League of Legends na svůj stream, kde měl pro ně přichystanou tuto novinku. Jeho ocenění od Riot Games za dlouholetou práci s komunitou fanoušků jejich her ovšem nekončí pouze u League of Legends, a právě proto si český streamer přichystal toto veřejné sdělení, ve kterém žádá o nápady a pomoc s jeho plánem.

CzechCloud, jakožto streamer a ambasador týmu Entropiq, má v plánu s pomocí příspěvku od Riot Games, který by se měl pohybovat kolem částky 100 000 korun, více rozjet a dále budovat domácí komunitu kolem úplně všech her oblíbeného studia. Znamená to, že všechnu pozornost by nemělo dostat pouze League of Legends, ale veřejnost by se měla těšit na více turnajů i z dalších her, jmenovitě Valorantu, Teamfight Tactics a Legends of Runeterra, takže by si každý měl přijít na své.

A přesně proto, že chce CzechCloud přijít se zajímavým plánem na oživení a rozšíření stávajících komunit soustředěných kolem zmíněných her, vyzval zástupce domácích organizací, aby přišli s lákavým a funkčním návrhem, jak tyto peníze nejlépe využít. Nyní nezbývá nic jiného, než čekat, jak dopadnou vyjednávání a návrhy jednotlivých celků a do budoucna se snad můžeme, dle Cloudových představ, těšit na originální turnaje a události, které by pomohly oživit a dát do pohybu domácí scénu, a to hned v několika herních žánrech. Vyplní se však nakonec tyto ctižádostivé myšlenky?

CzechCloud
Štítky: CzechCloud