Přejít k hlavnímu obsahu

Další organizací končící v americké lize je eUnited

25. 10. 2019 | 00:32 PUBG: Battlegrounds
Odliv zahraničních organizací ze světa PUBG pokračuje. Dalším na seznamu je eUnited.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Ono už to vlastně není vůbec vtipné, jestli někdy bylo. Minimálně v Severní Americe se kompetitivní hraní PUBG propadá stále hlouběji, jedna organizace za druhou odcházejí. Jméno jako OpTic Gaming se vlastně odchodem před vznikem NPL vyhnulo trablem, které jiní zažívají nyní. Pokud se podíváme na výčet účastníků nejvyšší americké ligy, zjistíme, že ze známých organizací tam takřka nikdo nezůstal.

Celkem se i bojíme, co bude s těmi, kteří postoupili na světový šampionát, aby po něm nepřišla další vlna odlivu. Jedno je však jasné – po Spacestation Gaming a PlayerOne Esports se s NPL loučí další organizace, konkrétně eUnited. Ta v zámoří patří mezi přední hráče a ustupuje v době, kdy komunita čeká, jestli se něco změní. Zatím vše nasvědčuje tomu, že ne, a americká scéna pomalu, ale jistě umírá.

Štítky: NPL, eUnited
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.