Přejít k hlavnímu obsahu

Další přestupové období je tady, jak vypadá aktuální TOP10 celkové MČR klasifikace?

19. 6. 2019 | 13:55 PUBG: Battlegrounds
Sezóna je v plném proudu a před námi je nejen vyvrcholení čtvrté měsíční online série, ale také nejvýše bodovaná akce sezóny – PLAYzone Challenge. Při této příležitosti tak přicházíme s druhým přestupovým obdobím, při kterém se ohlédneme také za celkovým pořadím.
MČR 2019 v PUBG
MČR 2019 v PUBG

V předchozích třech aktualizacích pořadí MČR 2019 v PUBG jsme jako číslo jedna vyzdvihovali tým NemamVlasy, který se držel na čele od samého počátku. V posledních týdnech se ale vše začalo opravdu vyrovnávat a elitní čtveřice se přetahuje na každém turnaji o každý bod. Novým lídrem je však tým Trust.Universe, který po rozpadu bývalé sestavy nabral nadějný Backstab. Ten však na blížící se PLAYzone Challenge nevyrazí v plné sestavě a boj o udržení pomyslného trůnu bude v nabité konkurenci opravdu těžký; byť ne nereálný.

NVIDIA

Samotné přestupové období pak znamená totéž, jako tomu bylo v měsíci dubnu. Za každý turnaj se v průběhu sezóny rozděluje 100 % získaných bodů na konto týmu a hráčů, polovina připadne týmu, potažmo organizaci, a druhou půlku si rozdělí účastnící se hráči. Každý hráč si pak s sebou nosí získané body a v případě přestupu mimo přestupové období své body ztrácí – polovina připadá jeho dosavadnímu týmu a polovina propadá úplně. Přesně tomu se lze vyvarovat v přestupovém období, které startuje právě teď v načasování před nejvýše bodovanou akcí sezóny. O přestup do jiného týmu je možné si skrze formulář zažádat do další středy 26. 4. 23:59, a odnést si tak do nového angažmá všechny své nasbírané body. V případě přestupu při finále červnové série či PLAYzone Challenge není nutné o přestup žádat, provede se automaticky v rámci přestupového období.

Sestavy a pořadí TOP10 PUBG týmů v rámci MČR ke dni 18. 6. 2019
#Název týmuAktuální sestavaBodů
1.Trust.UniverseFreeKill, Romcekk, arSHO, sundej_boty, frodbal1044
2.NemamVlasyM1st1ck, Trakt0r, Jackuobo, StanleyPotato1036
3.Full Focus Fast Winelwzoy, SaiNs, sT4mZ, Wany1020
4.ROG.eXtatusHawki, RedgieBeardo, kejdoran, Double, MaM1c1010,1
5.Inside GamesPiXeL1K, Seniks, Odstrelovac, Zampeek753,4
6.Gifted GamingBattlestrong, humliK, steeKing, Libuska664,4
7.eSubaDudyss, oKKo, spajK, Crowley652,8
8.Hořčice eSportsFreeZeWithMe, SquirtLex, LukeeV, Madis, Arican545
9.Gunrunners.AOCjANYY, GargiiK, Pablitos, Twinz, schlupyy539
10.BloodyDevilsFukmik, Hante, DesertGun, mKZ, DarseiD502,5

Současně jsme si vědomi, že při velkém obsahu dat jsou při aktuálním provedení sčítání bodů v rámci MČR klasifikace možné drobné chybky. Pokud tak u svého týmu na nějakou narazíte, neváhejte kontaktovat hlavního administrátora MČR v počítačových hrách na emailu wilk@playzone.cz.

MČR 2019
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.