Přejít k hlavnímu obsahu

Další sekce eSuby jde na full-time. Co říkáte na nový tým?

17. 1. 2020 | 15:01 Counter-Strike 2
Pouze den po oznámení PUBG týmu na plný úvazek vstupuje do roku 2020 CZC.eSuba s velkými ambicemi i na poli CS:GO. Po rozpadu minulého týmu a neúspěšném tryoutu prvního možné složení nyní přichází zbrusu nová sestava, která je složená hned z několika rozpadlých celků. Celkově jde už o třetí eSubáckou full-time sekci.
eSuba CS:GO
eSuba CS:GO

Jak to tak vypadá, rok 2020 bude na domácí CS:GO scéně opravdu velký. Investice do týmu BRUTE, nový nadějný celek Sinners, jehož hráči se budou věnovat hraní na plný úvazek, a vytáhnutí karet na stůl od eSuby. Tradiční domácí organizace se musela vypořádat s odchodem tria leckr, ZEDKO, SHOCK a zřejmě se jí to podaří. Kromě nich se s týmem po několika letech rozloučil i HenkkyG, trenér benq1 naopak i nadále zůstává.

Plán byl původně takový, že nové složení modré krve vznikne z jádra mistrovské sestavy eXtatus, ke které by se z loňské sestavy eSuby připojil blogg1s a jako pátý ji doplnil NIO. Po nezdarech v úvodních kvalifikacích nové sezóny si však zřejmě složení nesedlo natolik, aby mu bylo souzeno hájit v letošním roce její barvy. Ze sestavy eXtatus tak přestupuje pouze luko, své místo si drží i blogg1s a nově příchozí NIO. Celou pětici pak benq1 doplnil o dva bývalé hráče Universe. Zejména úlovek někdejšího mistra ČR, The eLiVe, který sám vycouval z přesunu do Sinners, je z hlediska rolí v týmu velice důležitý. Spolu s ním míří do eSuby také Levi.

CZC.eSuba bude letos působit v této sestavě:

 Česká republika Dominik 'blogg1s' Janita
 Slovensko Erik 'The eLiVe' Sith
 Česká republika Lukáš 'Levi' Bouřa
 Slovensko Dominik 'NIO' Maxian
 Slovensko Lukáš 'luko' Hrabčík

 Slovensko Tomáš 'benq1' Masaryk – trenér

Na sociálních sítích organizace se však mluví o tom, že všechna překvapení pro rok 2020 ještě nejsou odhalena a na nejbližší týdny je slibována ještě další bomba. Co by to tak mohlo být?

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.