Přejít k hlavnímu obsahu

Další sobota znamená všech osm týmů v akci. Vyhrají opět všichni favorité 1. Tipsport COOL ligy?

9. 4. 2021 | 21:34 Counter-Strike 2
Sobotní dny vždy znamenají jediné. Když je na programu 1. Tipsport COOL liga, tak na vás čeká obří porce čtyř zápasů, tedy až dvanácti map. Začínáme tedy již dopoledne a končit budeme pozdě večer. Podobně jako na úvod ligy se v jednom dni představí celá osmička účastníků deváté sezóny, tak se pojďme podívat, kdo se s kým tentokrát utká.
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
DEFEATERS vs. ENTERPRISE
7.50 – Kurzy na výhru – 1.05
Rutk0  Slovensko
Abdel  Slovensko
Lueg  Česká republika
DOCKSTAR  Česká republika
shrubyy  Česká republika

11:00

 Česká republika forsyy
 Slovensko lucasp
 Slovensko The eLiVe
 Česká republika Levi
 Česká republika manguss

DEFEATERS nastoupí již ke svému čtvrtému zápasu v základní části, čímž se přehoupnou do druhé poloviny svého programu. V úterý sice porazili na třech mapách eEriness MARVO, ale proti ENTERPRISE esports se opět vrací do role outsidera. Podle bookmakerů Tipsportu dokonce do vůbec největšího outsidera. Mezi čtyřmi favorizovanými týmy zatím byla viditelná propast a totéž se očekává i tady. ENTERPRISE do obou svých dosavadních zápasů vstoupili drtivými, a i když v jednom případě utržili prohru, tak zde budou za jasného kandidáta na tři body. Troufneme si říci, že i ztráta jednoho bodu by silnou sestavu EP mohla hodně mrzet.

ECLOT vs. Entropiq
6.60 – Kurzy na výhru – 1.07
stinx  Česká republika
desty  Česká republika
Mix  Česká republika
Lastík  Česká republika
Majky  Česká republika

14:00

 Česká republika leckr
 Česká republika AJTT
 Česká republika capseN
 Česká republika HONES​​​​​
 Česká republika MoriiSko

V této sezóně zatím máme dva šestibodové týmy a právě ty se nyní utkají proti sobě. Ačkoliv kurzy tomu příliš nenasvědčují, tak se proti sobě postaví dva nejlepší týmy aktuální tabulky. Entropiq jsou zatím jediným týmem, který neztratil ani bod a na této statistice by se nic nemělo dle papírových předpokladů měnit ani tentokrát. ECLOT sice do sezóny vstoupili dvěma výhrami, ty však byly proti papírově slabším týmům a první ostřejší konfrontaci už tento týden nezvládli. Stále ale platí, že z týmů mimo nejlepší čtyřku prokazují zatím nejlepší výkony, proto budou chtít Entropiq jistě potrápit a klidně jim nějaký ten bodík vzít. Favorit je však i tu jasný.

eEriness MARVO vs. eSuba
7.00 – Kurzy na výhru – 1.06
replay  Česká republika
heikkoL  Slovensko
Feki  Slovensko
Fizarezi  Česká republika
Valencio  Česká republika

17:00

 Slovensko NIO
 Česká republika blogg1s
 Slovensko luko
 Slovensko jaro
 Česká republika twist

Třetí zápas proti sobě svede dva týmy vyznávající podobnou barevnou kombinaci, z hlediska ambicí CS:GO týmů ale krouží ve zcela odlišných oběžných drahách. eEriness MARVO patří mezi dva největší outsidery soutěže a tuto pozici ještě prohloubili prohrou s DEFEATERS, jejich nejbližším rivalem. Do ligy se eEriness dostali zpátky za pět minut dvanáct, zatím se však hledají. Tento fakt navíc potvrzuje změna hráče, obnovenou premiéru si v týmu v sobotu odbude Valencio. Na straně eSuby však půjde také o veledůležitý zápas. Modrá krev má za sebou prozatím jediný zápas a 0 bodů na kontě. Tahle mašina by se měla rozjet právě v 5. hracím kole.

Sampi.Tipsport vs. Dark Tigers
1.18 – Kurzy na výhru – 4.18
Pechyn  Česká republika
kinzo  Česká republika
queztone  Slovensko
nbqq  Česká republika
beryP  Česká republika

20:00

 Slovensko MAXX
 Slovensko zyored
 Slovensko ZEDc
 Slovensko system​​​​​
 Slovensko fino

Závěr druhé dlouhé soboty by měl podle kurzové nabídky Tipsportu nabídnout možná ten nejvyrovnanější zápas vůbec. Také tady je ale zcela jasný favorit, který může pouze ztratit. Dark Tigers už na kontě mají jednu výhru, následně však prohráli s přímým konkurentem ECLOT a pokud budou chtít zabojovat o play-off, tak je na čase začít brát body papírově silnějším celkům. Jeden takový se proti nim právě nyní postaví. Sampi.Tipsport však nedávno vyměnili DEV7La za navrátilce beryho, těžko tedy soudit, do jaké míry se obměněná pětice dokázala naladit na stejnou vlnu. Lepší příležitost obrat silnějšího už DTG mít nebudou, čeká je však těžký úkol.

Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.