Přejít k hlavnímu obsahu

Další velká osobnost francouzské scény končí s hraním

9. 2. 2020 | 12:45 Counter-Strike 2
SmithZz nezůstává jediný. Druhá velká postava francouzské scény minulé dekády věší myšku na hřebík. Řeč není o nikom jiném než o dlouholetém kapitánovi VeryGames, Titan, G2 Esports nebo LDLC, samotném Ex6TenZovi.
Ex6TenZ
Ex6TenZ

Kévin 'Ex6TenZ' Droolans je sice Belgičan, ale díky plynné francouzštině se vždy pohyboval právě na této scéně. Od roku 2008 až do nedávných let nechyběl na její úplné špici a většinu času byl vždy součástí jednoho ze dvou nejlepších týmů dané doby. Několik let byl i součástí sestavy VeryGames a později TITAN, která přešla z CS: Source na novější Global Offensive a kde se potkal s Edouardem 'SmithZz' Dubourdeaux, který v pondělí taktéž ukončil svou dlouholetou kariéru. SmithZz se již věnuje trénuje a právě touto cestou se nyní chce vidět i Ex6.

Po konci v G2 Esports to belgický in-game leader zkoušel v mezinárodních sestavách, působení v GamerLegion ale mělo jen krátké trvání. Ve svém obsáhlém vyjádření ztratil ve svých posledních dvou angažmá tolik energie, že už se dnes nedokáže tolik pravidelně motivovat k tvrdé individuální přípravě. Jelikož ale strávil dlouhé roky jako vůdce týmu ve hře, tak má parádní podklad pro to, aby se stal koučem, jak sám prohlašuje. Jaký tým byste mu přáli, aby v něm svou novou kariéru odstartoval? Kompletní vyjádření si můžete pročíst na Twitlongeru.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.