Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers angažovali čtyři nové lolkaře

20. 7. 2018 | 10:05 League of Legends
Domácí organizace Dark Tigers mění sestavu. V té zůstane pouze support Ovčák, který si přivedl čtveřici nových spoluhráčů. 
Výchozí obrázek

Domácí organizace Dark Tigers mění sestavu. V té zůstane pouze support Ovčák, který si přivedl čtveřici nových spoluhráčů. 

LoL tým s novou soupiskou pro Hitpoint Masters

Někedejší sestava se rozpadla po čtyřech měsících kvůli údajným interním problémům, které započaly nevydařenými Y-GAMES 2018, na kterých DTG skončili až na čtvrtém místě. Organizace, která aktuálně vévodí MČR kvalifikaci dala po rozpadu šanci kapitánovi Ovčákovi, který pomohl sestavit novou pětku lolkařů. Ta bude hrát v nadcházející sezóně Hitpoint Masters, kde se stará sestava dokázala kvalifikovat na Legends. Bývalí hráči Dark Tigers, DyBer a Wondro se už v nových týmech Queenzone RaptorX (Wondro) a E-RIVALS (DyBer) střetli v pondělním finále MSI MČR série. Na vítězné straně nakonec skončil tým Queenzone RaptorX, který vyhrál finále 2:1.

Nově příchozími hráči jsou Garaptor, Kocourek, Proker a Dany. Proker s Kocourkem se spolu představili na MČR 2017, kde hájili barvy ECLOT. Kocourka jsme si mohli naposledy všimnout v celku Majestic Tigers se kterým se zúčastnil i letošní Jarní sklizně. Týmu výše zmiňovaných bude krýt záda trojice Adiss, Awaker a Shine. Uvidíme, jak se bude aktuálním lídrům MČR kvalifikace dařit v nadcházejících turnajích. 

{#Česká Republika} Jakub "Garpator" Novotný 
{#Česká Republika} Sebastián "Kocourek" Vrzák 
{#Česká Republika} Libor "Proker" Král 
{#Česká Republika} Daniel "Dany" Novák 
{#Česká Republika} 
Dominik "Ovčák" Šilhánek 

{#Česká Republika} Petr "Adiss" Pavlíček
{#Česká Republika} Martin "Awaker" Maxa
{#Česká Republika} Patrik "Shine" Kulhavý

Štítky: Dark Tigers