Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers po tryoutu nepřijímá nový PUBG tým

10. 8. 2018 | 17:23 PUBG: Battlegrounds
V průběhu roku se do světa PUBG přidala řada domácích organizací a nejnovějším přírůstkem se měli stáli Dark Tigers. Po měsíčním tryoutu se však obě strany nedohodly na podmínkách.
Výchozí obrázek

V průběhu roku se do světa PUBG přidala řada domácích organizací a nejnovějším přírůstkem se měli stáli Dark Tigers. Po měsíčním tryoutu se však obě strany nedohodly na podmínkách.

Jméno Dark Tigers mohli hráči i fanoušci PUBG vidět na všemožných turnajích, i těch domácích od portálů PLAYzone či Grunex, kde často bojovali o přední pozice. Jak by také ne, přítomnost zajímavých jmen, jako je bývalý CoDkař Tomáš 'swalker' Marek nebo všestranný Daniel 'zuppaa' Secký, to si o kvalitní výsledky přímo říkalo. Na dalších turnajích už je však pod tímhle názvem neuvidíme, obě strany se totiž nedomluvily na podmínkách. Výsledky v tomhle nehrály roli, i tak ale swalker a spol. budou muset po zklamání od Dark Tigers hledat nové působiště.

Pro PLAYzone.cz se k pokusu o vstup na PUBG scénu vyjádřil manažer Michal Hrdlička:

Ačkoliv, jsem byl skeptický vůči PUBG, tak nám napsal tým, který měl opravdu dobré výsledky, a navíc se toho chtěl chopit jeden z manažerů, proto jsem kývl na měsíční tryout. Kluci si vedli skvěle, ale i přesto jsme se nedomluvili, protože oni jsou výborní hráči, které bychom jen brzdili k cestě za lepším, protože nemáme rozpočet na jejich požadavky. Byli bychom jen "přestupní stanice" a tímto směrem jsme se vydat nechtěli. Navíc je PUBG stále na stejné startovací čáře a hráči mají šanci se stát profesionály v zahraničí a podle mě by právě tohle měli chtít, než CZ/SK hráčům zase ujede vlak jako ve všech hrách.

Neúspěšná sekce Dark Tigers:

{#Česká Republika} Tomáš 'swalker' Marek
{#Česká Republika} Daniel 'zuppaa' Secký
{#Česká Republika} Petr 'Zampeek' Žampach
{#Česká Republika} Martin 'FreeKill' Pola

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.