Přejít k hlavnímu obsahu

Datart se opět stává generálním partnerem MČR v mobilních hrách

16. 4. 2020 | 19:00 Všechny hry
V návaznosti na loňský ročník se i letos český elektro prodejce DATART znovu stává generálním partnerem Mistrovství České republiky v mobilních hrách. Při této příležitosti významně rozšiřují svou nabídku herního zboží pro všechny zarputilé hráče a fanoušky gamingu.
Datart – MČR v mobilních hrách
Datart – MČR v mobilních hrách

S radostí vám oznamujeme letošního generálního partnera největší domácí události v mobilním hraní, kterým se opět stává DATART. Společnost je předním prodejcem elektroniky a na českém trhu působí již pěknou řadu let. Co se týče gamingu, ani v této branži nejsou žádným nováčkem, ale naopak navazují na dosavadní podporu významných esportových událostí. Zařízení celého mistrovství by nebylo možné bez našich partnerů, proto jsme vděčni za pokračování skvělé spolupráce.

"Velmi si vážím přístupu a podpory společnosti DATART směrem k esportové komunitě, pro kterou vytváří v rámci svého e-shopu speciální herní zónu. O to víc mě těší, že DATART po roce můžeme opět přivítat jako generálního partnera Mistrovství České republiky v mobilních hrách a společně pracovat na tom, aby si hráči i fanoušci mohli užít ničím nerušené hraní či sledování zápasů," popisuje Tomáš Drahoš, projektový manažer Samsung MČR v mobilních hrách.

Jste hráči či fanoušci mobilních her a gamingu vůbec? Potřebujete nové vybavení nebo si nevíte rady s jeho výběrem? V tom případě není lepší a spolehlivější místo, než právě DATART, který kromě stálé podpory esportových akcí navíc pokračuje s rozšiřováním své nabídky herních produktů, což pro vás hráče znamená široký a přehledný výběr, který můžete sledovat ve speciální herní zóně DATART e-shopu.

DATART na Mistrovství ČR v mobilních hrách 2019

Popularita gamingu a esportu stále roste a výjimkou nejsou ani mobilní hry, které se v současnosti těší obrovské oblibě. Právě mobilní telefony patří v DATARTu dlouhodobě k nejprodávanějším produktům, jejichž poptávka se stále zvyšuje. Ani u herních smartphonů není úplně snadné si vybrat to nejvhodnější zařízení, aby tak splňovalo všechny vaše požadavky. Pro běžné hraní vám často postačí modely střední třídy, ale i opravdoví fajnšmekři, kteří mají v oblibě ty nejnáročnější hry, si v herní zóně přijdou na své. Kromě našlapaných mobilních telefonů s osmijádrovým procesorem, 4GB operační paměti a pohádkovým rozlišením, zde však najdete i běžné telefony a přes tisíc dalších produktů vhodných pro gaming, kam patří počítače, notebooky, konzole, monitory, nebo různá příslušenství a samotné hry.

„Obliba mobilních her, stejně jako her konzolových, stále roste. Loňský ročník se těšil velkému zájmu, letos očekáváme ještě větší účast i sledovanost. V podpoře esportových akcí budeme pokračovat, stejně jako v rozšiřování nabídky herních produktů, o které je stále větší zájem. Například prodeje herních konzolí vzrostly meziročně o 80 procent, chceme tedy hráčům i nadále zajistit dostatečný výběr a přinášet novinky z herního světa,“ řekla Eva Kočicová, mluvčí značky DATART.

V DATARTu se gamingu aktivně věnují už od roku 2018, kdy se s námi podíleli na pořádání PlayStation MČR v konzolových hrách a události DATART EXPO Fortnite Cup. S podporou esportových akcí pokračovali i minulý rok, DATART se stal generálním partnerem největší domácí FIFA soutěže e:LIGA a loňského ročníku MČR v mobilních hrách a stejné role se zhostí i letos.

Samsung MČR v mobilních hrách
Štítky: MČR mobile, Datart