Přejít k hlavnímu obsahu

DeeThane se nezastavuje a dnes vydá nové album RESPAWN zaměřené na téma životní harmonie

25. 10. 2020 | 11:19 Všechny hry
Ani pandemie koronaviru, která znamenala konec drtivé většiny hudebních akcí, DeeThane nezastavila. Místo koncertů se věnoval tvorbě nové hudby, která spatří světlo světa již v neděli 25. října.
deethane respawn
deethane respawn

DeeThane sice musel kvůli pandemii koronaviru zrušit své turné k albu Real One, ani to ho však neodradilo od práci na dalších hudebních projektech. Připravoval totiž nové album, které vychází už v neděli 25. října a nese název RESPAWN. Deska vznikala ve studiu Unbeatable Records pod vedením producentského dua Codyho Stevena a Jakylla. 

Název RESPAWN symbolizuje také téma celé desky. Podle zkušeného rappera, ale také oblíbeného streamera a esport komentátora totiž RESPAWN značí zkušenost.

Ve hrách totiž neexistuje nic, jako že selžeš a končíš. Naopak, když selžeš, narodíš se znovu, zkusíš to znovu, vymyslíš, jak na to jít jinak, jak být lépe připraven. Bojoval jsem za harmonii ve svém životě, kde se mi dějí věci dobré i věci zlé a obě možnosti jsou naprosto v pořádku. Trvalo to dlouho, ale věřím tomu, že poslední dva roky jsem dosáhl přesně té harmonie, kterou jsem tak dlouho cílevědomě chtěl.

I když na desce nenajdeme žádný feat, přesto na ní nechybí několik hostů. Na písni Popel a pláč se podílel Michal Mach na bicích a Karol Komenda s elektrickou kytarou, do písně Margaret zase přispěla svými lokály francouzská zpěvačka Isla Sonata. Posledním hostem je Motouš Rohovský, který v akustické verzi Nikotin hraje na kytaru.

DeeThane již před časem vydal svůj první klip k albu, který doprovází skladbu Netflix.

Do konce roku však DeeThane dál plánuje pracovat na nové hudbě a o Vánocích plánuje taktéž další charitativní sbírku. Pokud to epidemiologická situace dovolí, plánuje na desku navázat jarním turné.

Tracklist alba RESPAWN:

  1. Respawn
  2. Gravitace
  3. Drajf
  4. Netflix
  5. Nikotin
  6. Margaret
  7. Popel a pláč
  8. Nikotin (acoustic)
Štítky: DeeThane
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.