Přejít k hlavnímu obsahu

DEFEATERS vstupují s novým týmem do vod PUBG Mobile

6. 5. 2020 | 20:36 PUBG Mobile
PUBG Mobile patří momentálně k nejpopulárnějším mobilním hrám a oproti svému velkému sourozenci se rozhodně nemá za co stydět. To dokazují také tuzemské organizace, které vstupují do vod PUBG Mobile čím dál víc. A další takovou je DEFEATERS, která vstupuje do PUBG Mobile se sestavou dříve známou jako NEXUS:
PUBG Mobile Defeaters
PUBG Mobile Defeaters

Po vzoru řádky špičkových domácích organizací vstupují na PUBG Mobile scénu nově také DEFEATERS. Ti do svých řad vzali sehranou sestavu, která dosud střílela pod tagem NEXUS. Tento tým se již na scéně ukázal úspěšnou kvalifikací do finále PLAYzone mLigy, kde také zažije svou premiéru pod novou organizací. Co od přestupu tým očekává prozradil manažer týmu Jaroslav "Kuchy" Kuchař:

Oznamujeme vám, že od dnešního dne patříme k organizaci DEFEATERS. Znamená to pro nás opravdu moc, postoupili jsme o úroveň výš. Tímto by jsme chtěli poděkovat organizaci DEFEATERS, že nás vzala pod svá křídla. Pro náš všechny to znamená velmi hodně, musíme si uvědomit, že jsme postoupili o úroveň výše a se snažit vždy na 100%!

Naše cíle jsou jasné, na turnaji od PLAYzone se chceme umístit v TOP 8, což by bylo krásné místo vzhledem k tomu, že tam je spoustu skvělých týmů, co mají organizaci. Dále na scrimech se chceme umístit vždy co nejvýše to půjde, abychom dělali DEFEATERS co nejlepší jméno.

K přestupu se vyjádřil také prezident DEFEATERS Matej "MoOnTy" Kandlbauer:

V mene DEFEATERS môžem povedať, že sme radi, že sme vstúpili do mobilných hier a určite v tom chceme ďalej pokračovať, nakoľko je v tejto platforme veľa potenciálu, hráčov a neustále rastúca komunity. Sekcii držíme palce a veríme, že budu náš klub s hrdosťou reprezentovať, nie len výsledkami, ale aj správaním. Sekciu radíme medzi amatérsky tím. V prípade, ak by sa hra objavila na podujatí ako “Samsung MČR v mobilních hrách 2020”, je len na tíme a na ich výsledok, či pozdvihneme ich status vyššie.

Tým bude zároveň působit v šesti hráčích, kteří budou v týmu rotovat. Sestava týmu DEFEATERS PUBG Mobile je následující:

 Česká republika Adam "BossAdams" Dotzauer
 Česká republika Filip "Nemubis" Javůrek
 Česká republika Ján "Mitr00" Mitro
 Česká republika Vojtěch "BÁLDY" Baláš
 Česká republika Erdenebat "Greel" Byambadorj
 Albánie Alldis "Heaven" Muratovic

 Česká republika Jaroslav “Kuchy” Kuchař - manažér

Štítky: Defeaters
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.