Přejít k hlavnímu obsahu

Dejvid z NeverHunt o FORTUNA COOL lize: Chceme se umístit co nejlépe

21. 3. 2019 | 14:58 Hearthstone
Posledním postupujícím do FORTUNA COOL ligy je tým NeverHunt. Nepříliš známí, nepochybně ale velmi kvalitní hráči, mají pořádné ambice!
FORTUNA COOL liga
FORTUNA COOL liga

Ahoj, Dejvide, gratuluji k postupu do COOL ligy. Absolvovali jste všechny předchozí kvalifikace, až jste se nakonec dočkali v té třetí. Jaká je po tomto úspěchu nálada v týmu?

Ahoj, tak nálada je veľmi dobrá, sme radi, že sme sa nakoniec do ligy prebojovali, síce až na treti pokus ale ako sa hovorí do tretice všetko dobré. 

Jak jste se dostali do NeverHunt?

Asi týždeň pred prvou kvalifikáciou mi napísal Denis, týpek čo nás dal dohromady, že vytvárajú nový HS tým lebo starý sa im rozpadol. Ja som neváhal a povedal som mu, že idem do toho. Keď som sa ho spýtal kto je ešte v tíme, tak mi napísal, že som zatiaľ prvý ale ešte má pár ľudí ktorým napíše. Ešte v ten večer spravil skupinu na messengery kde som bol ja, vladac a Dayn. Ďalší deň k nám pribudol aj HonziCzech a náš tým bol kompletný.

V kvalifikacích jste se stále zlepšovali, měnila se nějak vaše příprava nebo jste spíše využili získaných zkušeností?

Naša príprava sa nejako výrazne nemenila. Po prvej kvalifikácii sme akurát zmenili pár deckov a trochu upravili pick/ban fázu. Povedal by som že najväčšia príprava bola pred prvým kolom kde sme vyberali decky a techovali ich tak aby nam vyhovovali do zápasov do ktorých ich chceme brať.

Jak vám sedí letošní formát zápasů? Je to pro vás velká změna oproti klasickým turnajům?

Zmena to je, je to ine ako klasický LHS alebo conquest na ktorý sme boli zvyknutý. Plusom však je, že môžete ovplyvniť proti akej class budete hrať a tak si postaviť strategiu okolo toho, že akým deckom budete countrovať aky deck a tak. To vám dáva veľkú príležitosť ovplyvniť nielen jeden alebo dve matchupy, ale aj celú sériu. 

Papírově v lize patříte spíše mezi outsidery, jaké jsou vaše cíle v hlavní části?

Tak samozrejme ako každý iný tým, by sme sa chceli čo najlepšie umiestniť, ale aj nabrať nové skúsenosti do ďalších turnajov. Je to príležitosť ukázať scéne, že nie všetko čo je na papieri musí byť aj pravda, že aj oveľa papierovo “slabší” súperi vedia prekvapiť a potrápiť aj tie najlepšie tímy. Samý sme to mohli vidieť že aj tímy ako esuba alebo eeriness vôbec nepostúpili.    

Máš na závěr nějaký vzkaz pro fanoušky? 

Na záver by som chcel poďakovať všetkým fanúšikom, ktorý nás podporovali na streame. Dúfam že vás v lige nesklameme. S pozdravom tím NeverHunt 
 

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend