Přejít k hlavnímu obsahu

DELL MČR v Rainbow Six Siege zná první kvalifikované týmy, Lan Party Hotel a Cyber Gaming. KaYEET zatím chybí

20. 10. 2019 | 22:17 Rainbow Six: Siege
Náročný víkend mají za sebou také hráči Rainbow Six Siege, pro které jsme si na poslední chvíli připravili bombu v podobě zařazení do programu Vodafone MČR v počítačových hrách.
Výchozí obrázek

I tak se do úvodní kvalifikace přihlásilo 14 týmů, které se ve dvou fázích utkaly o první dva sloty. Z řad domácích týmů bychom mohli hovořit o dvou největších favoritech, ti se však bohužel museli potkat již v semifinále. Lan Party Hotel si zde s KaYEET poradil 2:1 a zajistil si první místenku v Brně. Na opačné straně pavouka přemohli Cyber Gaming stejným výsledkem v semifinále Pyctophobii a stávají se tak druhým kvalifikovaným týmem.

Kvalifikace o zbylé dva sloty proběhne o příštím víkendu, registrovat svůj tým můžete kliknutím na obrázek.

DELL MČR 2019 v Rainbow Six Siege
MČR 2019

Devátý ročník Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách nabídne klání v CS:GO, PUBG, League of Legends, Teamfight Tactics a Rainbow Six Siege. Pokud chcete vidět v boji o český titul největší domácí hvězdy, tak v Brně nemůžete chybět! Vstupenky jsou již v prodeji ve čtyřech kategoriích, více na stránkách mcrpc.cz.

MČR 2019
Štítky: Dell, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.