Přejít k hlavnímu obsahu

Demon: Výhra mě trochu překvapila

4. 8. 2018 | 12:24 Clash Royale
Na začátek jedna jasná otázka  – jak se po výhře cítíš?Je to neuvěřitelný pocit. Nečekal jsem, že to dotáhnu až takhle daleko do finále. Hlavním cílem bylo zajistit si postup na MČR, nic víc. Mám radost, že se pojedu podívat do Brna po boku týmu Inaequalis.
Výchozí obrázek

Na začátek jedna jasná otázka  – jak se po výhře cítíš?

Je to neuvěřitelný pocit. Nečekal jsem, že to dotáhnu až takhle daleko do finále. Hlavním cílem bylo zajistit si postup na MČR, nic víc. Mám radost, že se pojedu podívat do Brna po boku týmu Inaequalis.

Věřil sis na ní před začátkem turnaje?

Na Sklizeň jsem si určitě věřil, jelikož jsem postoupil z druhého místa bodování. Ze začátku po první prohře ve skupině jsem trochu znervózněl, ale pak už se jenom dařilo.

Překvapily tě zbylé výsledky Sklizně, nebo jsi něco takového očekával?

Překvapil mě výsledek skupiny B, kde na prvním místě postoupil Lotr Sniper a na druhém ReppyCZ. Lotr patřil mezi kandidáty na postup již na začátku, ale ReppyCZ ukázal, že je to kvalitní hráč a že se na Sklizeň určitě taky připravoval. V play-off se zase předvedl Honzab, dokázal, že si místo na MČR zaslouží.

A co decklisty, čekal jsi to, co jsme nakonec viděli?

Čekal jsem, že se více bude hrát Logbait, ale většinou se hrál Pekka Control, Splashyard nebo Lavaloon a různě upravené decky podle banů. Určitě mě překvapil deck jako třeba GY + Freeze. Zkrátka meta v tomto turnaji mi vyhovovala a je škoda, že přidali do hry novou kartu, která to absolutně změní.

Odbočme ale na chvíli od Sklizně, jak jsi vůbec začal s Clash Royale?

Dříve jsem chvilku hrával Clash of Clans, ale to mě zas tak nebavilo. Clash Royale se stávalo stále více populárnější hrou a tak jsem ji začal hrát také. 

Měl jsi už tehdy nějaké "progamingové" ambice, nebo jsi prostě hrál jenom pro srandu?

Ze začátku jsem Clash Royale hrál jenom pro zábavu, až po MČR roku 2017 jsem začal pařit Clash turnajově. Nastoupil jsem do mého prvního týmu Inaequalis a tam jsem také zůstal, jelikož jsem tu nadmíru spokojen.

A nakonec, těšíš se do Brna?

Do Brna se těším už ted, i když je to ještě poměrně daleko. Bude to pro mě velká zkušenost! Doufám, že si svoji formu udržím a předvedu tam co nejlepší výkon.

Díky za rozhovor, slova na závěr?

Určitě chci poděkovat všem, co mě podporují, co mi fandí a hlavně celému Inaequalis, že jsem to dotáhl tak daleko až na MČR. Bylo to vidět hlavně na sobotním streamu Sklizně, kdy bylo na streamu fakt hodně lídí z Inae a všichni mě podporovali. Díky!

Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend