Přejít k hlavnímu obsahu

Devátá Soutěžní středa nabízí Premium vstupenku na letošní MČR a termohrnek

19. 8. 2020 | 10:08 Counter-Strike 2
Máme tady již deváté pokračování oblíbených Soutěžních střed, ve kterém řádně prozkoušíme vaše znalosti z historie Counter-Striku na MČR. Výherce si také odnese naše exkluzivní ceny, takže neváhejte a přijďte si s námi zasoutěžit!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

Minulý týden měli naši fanoušci za úkol uhodnout hned dvě související otázky mířené na obrovský úspěch známého domácího CS:GO profíka, frozena. I tuto Soutěžní středu zůstaneme věrní Counter-Striku, ale naše záludná otázka bude tentokrát odkazovat na další z našich esportových osobností. Všechny vaše správné odpovědi si následně projdou slosováním, které rozhodne o výherci našich exkluzivních cen. Tento týden si jeden šťastlivec odnese třídenní Premium vstupenku na MČR 2020 a stylový MČR termohrnek!

Naše již devátá otázka tedy zní: V jakých letech získal Peter 'uno' Lipowski svoje 3 tituly mistra ČR? Vaše odpovědi rádi probereme na našem Instagramu hned pod soutěžním příspěvkem právě s touto otázkou. Správně odpovědět nám můžete klasicky až do 23:00, načež všechny vyhovující odpovědi poputují do slosování, které rozhodne o jednom vítězi, který si odnese zmíněnou unikátní výhru. Přejeme všem hodně štěstí, ale i když se na vás zrovna dnes nedostane, nebuďte smutní, Soutěžní středy tu pro vás budou každý týden až do listopadu!

MČR