Přejít k hlavnímu obsahu

DH Masters Stockholm zná svou soupisku

6. 8. 2018 | 18:31 Counter-Strike 2
Ve světě CS:GO je sice právě teď pauza, i tak ale většina fanoušků vyhlíží další turnaj, DreamHack Masters ve Stockholmu. Tento švédský turnaj už zná všechny své účastníky, pojďme se tedy na ně podívat.Ještě než se v září utkají nejlepší týmy světa na FACEIT Majoru, čeká je generálka v podobě turnaje DreamHack Masters Stockholm. Ten se uskuteční od 29. srpna do 2. září a šestnáct týmů se v něm utká o 250 000 $.
Výchozí obrázek

Ve světě CS:GO je sice právě teď pauza, i tak ale většina fanoušků vyhlíží další turnaj, DreamHack Masters ve Stockholmu. Tento švédský turnaj už zná všechny své účastníky, pojďme se tedy na ně podívat.

Ještě než se v září utkají nejlepší týmy světa na FACEIT Majoru, čeká je generálka v podobě turnaje DreamHack Masters Stockholm. Ten se uskuteční od 29. srpna do 2. září a šestnáct týmů se v něm utká o 250 000 $.

V akci uvidíme týmy z celého světa - 10 pozvaných, 3 z evropské kvalifikace, jeden z severoamerické, jeden z čínské a jeden z asijské. V evropské kvalifikaci jsme viděli celky jako Virtus.pro nebo Space Soldiers, ani jeden z této dvojice se však do Švédska neprobojoval. Nejúspěšnější totiž byly týmy HellRaisers a OpTic, kteří celou kvalifikaci ovládli. Třetí postupové místo získal tým Heroic, který si v zápase o postup poradil se Space Soldiers.

I americká kvalifikace byla nabitá silnými jmény, nechyběly tak týmy jako compLexity, Rogue nebo eUnited. Všem těmto týmům však vytřel rybník tým Ghost v čele se steelem, který z otevřené kvalifikace došel až k prvnímu místu.

Jako obvykle, turnaje ze série DreamHack Masters hostí také asijské kvalifikace, které byly tentokrát rovnou dvě, z nichž jedna výhradně pro Čínu. Tu podle očekávání ovládla čínská jednička, tým TyLoo, který nenašel konkurenci. Druhou kvalifikaci opanovaly hlavně australské týmy, o čemž svědčí i to, že všechny tři se dostaly do TOP4. Postoupit však mohl jenom jeden tým. Tím se stal tým Greyhound, pro který to bude další velký mezinárodní turnaj, na kterém se objeví.

Kromě této šestice kvalifikovaných se na turnaji objeví také 10 pozvaných týmů, mezi kterými najdeme jména jako Astralis, FaZe Clan, MIBR nebo mousesports.

{#Dánsko} Astralis{#Evropská unie} FaZe Clan
{#Brazílie} MIBR{#Evropská unie} mousesports
{#Dánsko} North{#Kazachstán} Gambit
{#Spojené státy americké} NRG{#Ukrajina} Natus Vincere
{#Švédsko} Ninjas in Pyjamas{#Švédsko} fnatic
{#World} HellRaisers{#Dánsko} OpTic
{#Dánsko} North{#Spojené státy americké} Ghost
{#Čína} TyLoo{#Austrálie} Greyhound

DreamHack Masters Stockoholm se sice uskuteční až za tři týdny, do té doby si však můžete pustit povedený trailer, který DreamHack vypustil do světa:

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.