Přejít k hlavnímu obsahu

DH Open Sevilla: eXtatus si poradili s Junior sekcí Na`Vi, k postupu dále to ale nakonec nedotáhli

3. 11. 2019 | 11:44 Counter-Strike 2
Další z řady evropských kvalifikací tentokrát probíhala pro DreamHack Open Sevilla a mezi účastníky klasicky nechybělo ani několik CZ/SK zástupců. Až do čtvrtfinále to dotáhli hráči ROG.eXtatus.
Výchozí obrázek
MČR 2019

Evropská kvalifikace na DreamHack Open Sevilla přivítala takřka dvě stovky týmů, ze kterých ale do uzavřené části mohla postoupit pouze nejlepší čtveřice. O parádní run se mezi známými jmény postaral také domácí tým ROG.eXtatus, který si nejprve ve čtvrtém kole poradil s x-kom AGO a následně vyřadil i béčkovou sekci Natus Vincere. Ta si před pár dny poradila s HellRaisers, takže jde o bezesporu zajímavý skalp. V závěrečném zápase o postup do další fáze narazili eXtatus na tým, se kterým v jiné kvalifikaci nedávno podlehla eSuba. GamerLegion ale prokázali sílu i tentokrát a po výhře 16:3 ukončili jízdu česko-slovenského zástupce.

eXtatus
Zdroj: esea.net
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.