Přejít k hlavnímu obsahu

Dignitas oficiálně potvrzují legendární ex-NiP sestavu, nechybí ani Fifflaren

21. 1. 2020 | 19:14 Counter-Strike 2
Dlouhé měsíce spekulací, nadějí a nostalgie jsou za námi. Dignitas oficiálně představují novou sestavu, která staví na základech legendární sestavy Ninjas in Pyjamas!
Dignitas CS:GO
Dignitas CS:GO

Po dlouhých měsících spekulací je vše konečně černé na bílém. Dignitas se vrací do světa Counter-Strike: Global Offensive a v jejich řadách se objeví ten nejikoničtější tým v historii hry. Samozřejmě není řeč o nikom jiném než o hráčích, kteří se proslavili v barvách Ninjas in Pyjamas. GeT_RiGhT, f0rest, Xizt a friberg se opět potkají v jednom týmu po dlouhých třech letech, kdy se NiP poprvé rozhodli pro drastickou změnu, odstranění friberga.

Čtveřice se proslavila hlavně dominancí v začátcích CS:GO, kdy zažila svou nezopakovatelnou sérii 87 vyhraných LAN mapách v řadě. I po konci sérii však byli NiP téměř neporazitelní. Pro příklad, za celou historii vyhrál tým hned 23 velkých turnajů, mezi které patří také výhra Majoru v roce 2014. Kromě toho si tým připsal nespočet pódiových umístění, jednotliví hráči se zase pravidelně umisťovali na nejvyšších příčkách HLTV žebříčku. 

Jako bonus se Dignitas podařilo získat i posledního legendárního ninju – Fifflarena. Ten ukončil aktivní hráčskou kariéru právě po vyhraném Majoru, ESL One Cologne 2014, dnes se však vrací poprvé v roli trenéra.

Ninjas in Pyjamas

Pátým hráčem k legendární čtveřici je vycházející norská hvězda hallzerk. Teprve 19letý mladíček se stal postrachem světové Tier 3 scény a tahounem svého bývalého celku Nordavind, když loňský rok zakončil s ratingem 1.15. Teď bude nabírat zkušenosti s těmi vůbec nejzkušenějšími hráči, které na CS:GO scéně najdeme.

Sestava týmu Dignitas je následující:

 Švédsko Patrik "f0rest" Lindberg
 Švédsko Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
 Švédsko Richard "Xizt" Landström
 Švédsko Adam "friberg" Friberg
 Norsko Håkon "hallzerk" Fjærli

 Švédsko Robin "Fifflaren" Johansson – trenér

Budete fandit nové sestavě Dignitas?

Možnosti výběru
Dignitas CS:GO
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.