Přejít k hlavnímu obsahu

Disney+ na dva měsíce zdarma? Akce bohužel neplatí pro ČR

10. 11. 2020 | 12:00 Fortnite
Sezóna 5 se schyluje ke konci a Epic Games si pro fanoušky připravili velké překvapení v podobě předplatného Disney+ na dva měsíce zdarma. Pro ty, kteří posledních pár měsíců bydleli pod kamenem, Disney+ je služba podobná Netflixu od firmy Disney a můžete na ní sledovat spoustu originálních seriálů a filmů, které na jiných platformách nenajdete.
Disney+
Disney+

Po updatu 14.50 našli data-mineři na Twitteru v souborech informaci o tom, že ve Fortnite se spojili s Disney a připravili si pro nás společně velkou promo akci. Tři dny po update vyšlo oficiální vyjádření na webu Epic Games a potvrdili, že počínaje 10. listopadem a konče 31. prosincem 2020 dostanete zdarma 2 měsíce předplatného Disney+ s jakýmkoliv nákupem herní měny nebo bundlu (nevztahuje se na nákupy za V-Bucks). V dokumentu se také objevilo, že si budete moci promo vyzvednout i v případě, že jste provedli nákup aspoň 4 dny před začátkem akce.

Disney+

Disney+ cílí zejména na mladší publikum, proto všechny překvapilo, že součástí pravidel je povinnost být plnoletý. Přestože promo akci si bude moci užít skoro každý, je zde řada států, kde tomu tak nebude. Mezi ně se řadí např. Francie, Japonsko, Korea, Rusko a bohužel i Česká republika. Jestli Epic Games tento tah vyjde, teprve uvidíme, ale protože koronavirová situace se znovu zhoršila, tak všichni sedí doma a mohlo by to zvednout prodeje V-Bucks. Snad do budoucna budou myslet i na méně výrazné státy na světovém trhu a i my se někdy dočkáme toho, že se budeme moci účastnit takové akce.