Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes odpoledne odstartuje naše velká měsíční série pro trojice s AMD Ryzen™

13. 8. 2020 | 10:01 Fortnite
Dlouho jste se ptali po Fortnite turnajích, tak jsme si pro vás připravili rovnou celou měsíční sérii. Fortnite s AMD Ryzen™ nabídne souboje trojic o celkový prize pool 6 000 Kč. První kvalifikace už je za rohem, tak čti dál, aby ti nic neuteklo!
Fortnite s AMD Ryzen™
Fortnite s AMD Ryzen™

Volba nové turnajové série padla na herní mód Trios Arena, který pro vás máme připraven customkách. Hrát se vždy bude pět her, kde všichni účastníci každého lobby budou sbírat body – za umístění mohou získat až 12 bodů v případě Victory Royale, oceněn jedním bodem je také každý kill. Otevřeno máme 128 slotů pro 128 trojic, takže se určitě dostane na každého z vás. Stačí jen kliknout níže a zaregistrovat se ještě dnes!

Celá měsíční série se bude skládat ze tří kvalifikací, které určí složení velkého finále. Tam sice už budou za favority ti nejlepší z nejlepších, stále je to však Fortnite a s pořádnou dávkou tréninku může zabojovat o úspěch a finanční odměnu pro dva nejlepší týmy každý z vás. Kdo nic nezkusí, nic nevyhraje! Úvodní kvalifikace se po odložení odehraje ve čtvrtek 13. srpna od 15:00, takže se těšíme na účast všech Fortnite nadšenců.

Kdy se hrají jednotlivé kvalifikace této série?
Čtvrtek 13. srpna 15:00Fortnite s AMD Ryzen™ – 1. kvalifikace
Neděle 16. srpna 19:00Fortnite s AMD Ryzen™ – 2. kvalifikace
Neděle 23. srpna 19:00Fortnite s AMD Ryzen™ – 3. kvalifikace

Maximální výkon procesorů AMD Ryzen™

Procesory AMD Ryzen™ řady 3000 změnily počítačový průmysl díky špičkovému výkonu pro hráče i umělce. Nyní byly nejpokročilejší desktopové procesory na světě ještě vylepšeny a optimalizovány. Procesory AMD Ryzen™ řady 3000XT přinášejí ještě více věcí, které PC nadšenci milují.

Procesory AMD Ryzen™ 3. generace se 7nm jádrem2 „Zen 2“ nastavily nový standard pro vysoký výkon. Nyní nabízí AMD Ryzen™ řady 3000XT frekvence až 4,7 GHz u vybraných procesorů, nové 6/8/12-jádrové modely, plnou podporu přetaktování a větší paměti cache. Takže ti vše půjde ještě lépe: hraní, tvoření i práce.

Štítky: AMD
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.