Přejít k hlavnímu obsahu

Do Hearthstone míří diamantové karty a změny Rewards Tracku

19. 3. 2021 | 21:10 Hearthstone
Blizzard představil nové změny do Hearthstone, které sice hru nikterak výrazně neupravují, na druhou stranu jsou ale stále velice povedené. Těšit se totiž můžeme na nový speciální design karet i menší zlepšení odměn v Rewards Tracku.
Diamantové karty
Diamantové karty
Zdroj: Blizzard

S příchodem nové expanze Forged in the Barrens do Hearthstone přijde i menší změna Rewards Tracku. Dostat z něj půjde nově navíc jeden pack karet, jeden Tavern Ticket, jeden cardback a také čtrnáct zlatých karet a jednu legendárku, které nepůjdou disenchantovat. I když to není žádné zásadní zlepšení, spolu se zvětšením celkového počtu odměn z padesáti na sto, polovičního snížení počtu XP, které je potřeba získat pro dosáhnutí dalšího levelu, a obecně vyrovnanější distribuce odměn napříč celým Rewards Trackem jde rozhodně o příjemnou změnu.

Rewards Track
Rewards Track
Zdroj: Blizzard

Ještě zajímavější je pak ale příchod diamantových karet! Ty budou podobně jako ty zlaté pouze kosmetickým rozšířením, vypadají ale opravdu povedeně, a je tak snad až škoda, že v této verzi nepůjde získat všechny karty ve hře. K dispozici bude tento design jen u legendárek a to ještě pouze u pár vybraných – v případě expanze Forged in the Barrens se jedná o karty Blademaster Samuro a Bru’kan. Prvního z této dvojice budete moci v jeho diamantové verzi získat se zakoupeným Tavern Passem v Rewards Tracku, druhého za nasbírání všech legendárních karet z blížícího se rozšíření.

miluju videohry a hlavně ligu legend