Přejít k hlavnímu obsahu

Dodgy mění Hearthstone za FIFU

3. 9. 2018 | 16:17 Hearthstone
Kapitán Inside Games a legenda domácí Hearthstone scény, Lukáš "Dodgy" Dočkal, oznámil zprávu, která jeho fanoušky moc nepotěší – karbaník se rozhodl s HS skončit.
Výchozí obrázek

Kapitán Inside Games a legenda domácí Hearthstone scény, Lukáš "Dodgy" Dočkal, oznámil zprávu, která jeho fanoušky moc nepotěší – karbaník se rozhodl s HS skončit.

Hearthstone samozřejmě neumírá, pro některé hráče ale evidentně ztrácí zábavnost čím dál tím více – a pro CZ/SK scénu přichází další ztráta. Své kariéry ukončilo v poslední době opravdu dost známých tváří, za všechny můžeme jmenovat Pandapple a Aspiho. Druhý jmenovaný sice není hráč, patřil ale k těm, co drželi pohromadě Inside Games. A na iG nyní čeká další citelná ztráta!

Odchod Dodgyho je pro Inside Games další znatelnou ztrátu. Foto: insidegames.cz

Svoji karetní kariéru se z důvodu ztráty zábavy z hraní rozhodl ukončit jejich kapitán Dodgy. Ten za Inside Games hrával už od roku 2014, v modro-bílých dresech strávil bezmála neskutečných pět let. Během této doby dokázal třeba zvítězit na Lancraftu 2015, či se výborně umisťovat v rámci MČR kvalifikace, především ale jakožto správný kapitán držel tým pohromadě. Jméno hráče, který do iG za Dodgyho přijde, zatím neznáme, na pozici kapitána ho zastoupí PoweR.

Pár slov přidal i sám Dodgy:

“Po dlouhých pěti letech jsem se dostal do fáze, kdy jsem si uvědomil, že videohrami by se člověk měl především bavit. Pokud tomu tak není a zároveň si hraním nevydělává na živobytí, je na čase najít něco, co ho bavit bude. A vzhledem k tomu, že mi HS už nepřináší tolik radosti co dřív, je načase uvolnit místo v týmu mladším a zapálenějším hráčům. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, se kterými jsem kdy hrál, za skvělé zážitky a vzpomínky. Jmenovitě bych pak rád vyzdvihl zlatou éru Inside games v čele se Scruffym, Melanem, Ixxim, Miráskem a Aspim, ale i novodobé iG, které ve své nejsilnější sestavě dominovalo scéně. Já doufám, že se klukům bude i nadále dařit, a že místo mě přivedou zvučnou posilu. Nějvětší poděkování ale patří týmu Inside games, který jsem reprezentoval téměř 5 let (ano správně, 5 let… na naší scéně neobvyklé, co?) za veškeré zázemí, za to že jsem se mohl podívat na akce jako je Dreamhack atd. Tímto bych se rád rozloučil s HS scénou, ale nebojte! Z gamingu mě jen tak nedostanete. Mám do boudoucna nějaké plány, které se brzy dozvíte, takže stay tuned!”

Sestava Hearthstone sekce Inside Games:

{#Česká Republika} Daniel "PoweR" Strmiska
{#Česká Republika} Jakub "Pardub" Pardubský
{#Česká Republika} Josef "Jobsad" Smutný
{#Slovenská Republika} Martin "martim" Masrna
{#Česká Republika} Jan "Heki" Karel

Štítky: Inside Games
miluju videohry a hlavně ligu legend