Přejít k hlavnímu obsahu

DOKUMENT: Vzestup a pád GuardiaNa

3. 4. 2020 | 09:00 Counter-Strike 2
Produkce theScore esports patří mezi absolutní špičku a jejich nejnovější počin s délkou více než 13 minut se zaměřil na příběh GuardiaNa – Counter-Strike legendy, které nebylo souzeno vyhrát v kariéře Major.
FaZe GuardiaN
FaZe GuardiaN

Není to ani měsíc, co jsme vám přinesli článek o největších legendách, které nikdy nevyhráli turnaj kategorie Major. Tomuto žebříčku vévodí Ladislav 'GuardiaN' Kovács, který hned třikrát podlehl ve finále. Francouzští EnVyUs hráli úžasně, Luminosity Gaming těsně zvládli klíčovou mapu a o prohře nad outsidery z Cloud9 se ani nemusíme bavit. GuardiaNův příběh je opravdu krušný a pokud se nestane něco zázračného, tak ostřílený Slovák bude navždy patřit mezi hráče, které lze označit za legendy, ale vysněný titul z Majoru jim nikdy souzen nebyl. Kariéru má opravdu dlouhou a úspěšnou, těžko ale odhadovat, kolik mu do hráčského důchodu zbývá.

Štítky: GuardiaN
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.