Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect se opět ukázal. Dostane vlastní mapu do hry Rogue Company?

14. 8. 2020 | 15:00 Twitch.tv
Stále více streamerů a hráčů dává šanci nové střílečce z třetí osoby Rogue Company. Samotný Dr Disrespect chce pro tuhle žhavou novinku, která je zatím ve své beta verzi, navrhnout svojí vlastní mapu, což nemůže znamenat nic špatného. Doufejme, že při vytváření nezapomene na své ikonické motto "Violence. Speed. Momentum." aneb v českém překladu "Násilí. Rychlost. Hybnost."
Dr Disrespect
Dr Disrespect

Když o nabídce o vytvoření mapy od Disrespecta pro jejich hru slyšeli vývojáři, reagovali následovně:

Jo sakra, naposledy jsi ale designoval mapu snad v roce 1977. Myslíš, že bys to mohl zopakovat a vytvořit pro nás nějakou klasiku? Co říkáš na to, že ti dáme 24 hodin, abys mohl ukázat, co v tobě je? Udělej pro nás do té doby mapu a od toho se odpíchneme, co ty na to?

V tomhle tvrzení ovšem neměli pracovníci Hi-Rez tak úplně pravdu. Než se stal Disrespect právě Disrespectem, Guy Beahm, jak zní jeho celé jméno, pracoval na hře Call of Duty: Advanced Warfare, kde navrhoval mapy o sto šest. Za jeho jménem stojí tak třeba Solar, Horizon, Instinct, Ascend, Recovery, Sideshow, Site 244 nebo Quarantine, takže to není tak, že nemá zkušenosti na to, aby zvládl navrhnout něco zajímavého i pro Rogue Company.

Netrvalo dlouho a Dr Disrespect se vrátil s jasnou odpovědí na nabídku. Na svém Twitteru po necelých 24 hodinách představil blueprint své navržené mapy. The Arena, jak ji nazval, je kompletně symetrická a nachází se na ní šest míst na přistání. Co si ale o jeho návrhu myslí samotní vývojáři? Přiznávají, že se možná mýlili, Guy má prostě na vytváření map přirozený talent. Prý mu poskytnou všechny jejich dostupné zdroje pro to, aby mohl mapu převést do 3D modelu. Nakonec dodávají, že s ním počítají všemi deseti a ať očekává podrobnější detaily.

Co říkáte na podobné spolupráce streamerů se samotnými vývojáři? Za nás určitě palec na horu, doufejme jenom, že se mapa povede, v případě Dr Disrespecta si ale myslíme, že se není o co bát.

V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.