Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect si střílí z fanoušků skvělým konceptem vlastního Valorant skinu

2. 4. 2020 | 08:00 VALORANT
Spousta lidí padla v osudný aprílový den za oběť alespoň některému ze šprýmů, které na ně čekaly na každém rohu. Výjimkou není ani slavný streamer Dr Disrespect, který se rozhodl jeden ze svých žertů spojit s obrovským nadšením z nadcházející takické střílečky Valorant.
DrDisrespect April Fools
DrDisrespect April Fools

Určitě nejste sami, pokud se také nemůžete dočkat uzavřené bety Valorantu, která nás čeká příští týden. Dokonce i Dr Disrespect nemohl odolat a rovnou spojil své nadšení s povedeným aprílovým žertíkem! Oblíbený streamer totiž dneska na Twitteru sdílel skvělý fake koncept skinu na jednoho z agentů, který vypadá přesně jako sám Doc. Obrázek doplnil o vyjádřením, že se jedná o exkluzivní skin z prvního dne hraní, pokud si u něj na Twitch kanále koupíte předplatné. I když všem na první pohled bylo jasné, že si z nich oblíbený streamer střílí, nemůžeme mu upřít nápad a skvělé zpracování, posuďte sami.

Celý styl obrázku navíc naprosto přesně pasuje do hry a ladí se všemi upoutávkami na jednotlivé agenty, které nám zatím Riot odhalil. Nemůžeme ani vinit nadšené fanoušky, kteří mu padli za oběť a celému konceptu opravdu uvěřili, protože celý obrázek vážné reálně vypadá jako možný skin na ruského agenta Sovu. Na druhou stranu, Riot už dopředu vyslal informaci, že kvůli možnému narušení integrity hry vůbec neplánují přidávat skiny na hratelné charaktery, tedy alespoň prozatím.

Místo toho se dočkáme všelijakých variant a barev zbraní, přívěsků a také sprejů. Pokud by se ovšem Riot rozhodl přidávat obsah s tématikou oblíbených streamerů, měl by podle nás tento Docův skin mít absolutní prioritu! Pravděpodobně se tak sice nestane, ale i tak člověk může alespoň snít. Nedokážeme si představit nic lepšího, co by předčilo agenta, z kterého padají Disrespectovy hlášky, zatímco vás nahání za zvuku hlasitého synthwavu. Violence. Speed. Momentum.

Štítky: Dr Disrespect