Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect uzavírá smlouvu s nakladatelstvím Simon & Schuster

24. 2. 2020 | 09:00 Twitch.tv
Jeden z nejsledovanějších streamerů platformy Twitch.tv sepíše ve spolupráci s nakladatelstvím Simon & Schuster Gallery Books svůj životopis. Dílo o Dr Disrespectovi bude pojato spíše humorně a pokud půjde vše podle plánu, dočkáme se ho na jaře příštího roku.
Dr Disrespect
Dr Disrespect

Knižní titul Guye “Dr Disrespect” Beahma nese prozatímní název Violence. Speed. Momentum. A memoir by Dr Disrespect a jedná se o humorně sepsanou biografii, jejímž obsahem budou nikdy nevyřčené příběhy, převážně o streamerově neobyčejném charakteru. Konečně se tak dozvíme, jaké je to býti „nejlepším hráčem v historii vesmíru a dost možná celkově nejlepší lidskou osobou.“

Nejedná se navíco první celebritu ze světa streamů, která se zapojila do knižního průmyslu. Tyler “Ninja” Blevins rovněž pracuje na podobném projektu, už loni podepsal smlouvu s nakladatelstvím Random House. Doktor ale kromě knihy také pracuje na vlastní TV show, ve spolupráci se Skybound Entertainment vyvíjí seriál, který bude, stejně jako kniha, pojednávat o Beahmově osobnosti a cestě ke slávě.