Přejít k hlavnímu obsahu

Dr DisRespect zabodoval v populární Jimmy Kimmel Live show

20. 12. 2019 | 15:44 Twitch.tv
Dr Disrespect se objevil během vánoční krátké epizody v průběhu Jimmy Kimmel Live a uvedl reklamu na headsety Turtle Beach.
Dr Disrespect
Dr Disrespect

Jimmy Kimmel Live je americká talk show, kde se objevují největší jména světového showbyznysu, sportu a jakéhokoli dalšího odvětví. V minulosti se gamingu v show spíše posmívali, ale nyní se zdá, že Jimmy obrátil list a že právě osobnost Dr DisRespecta mu imponuje. 

Doc se objevuje v krátké reklamní scénce, která začíná u vánočního stromku, zatímco Jimmy a jeho parťák Guillermo ulehají ke spánku. Místo Santy pak přichází sám dvojnásobný esport streamer roku, jak ho Jimmy představí. Zbytek pak můžete sami shlédnout ve videu pod článkem. Na samotném konci pak předá pár herních headsetů se slovy, že jsou vhodné pro každého progamera i malého nooba.

Bylo to takto poprvé, kdy se někdo z oblasti gamingu objevil jako součást hrané scénky. Na vystoupení osobností ze světa esportu jsme v dnešní době již zvyklí, ale jedná se zejména o rozhovory a interview. Zde je situace trochu jiná. Doc se rozhodl v tomto duchu pokračovat dál, a již v úvodu prosince 2019 oznámil podepsání dohody s tvůrci série Walking Dead, kteří budou tvořit další sérii založenou právě na ikonické postavě Dr Disrespecta.

Zdroj: dexerto.com
Štítky: Dr Disrespect