Přejít k hlavnímu obsahu

DrDisrespect zroastil TimaTheTatmana za používání slova “bro”

21. 9. 2020 | 09:00 Všechny hry
Veselá a přátelská rivalita mezi Guyem Herschelem Beahmem a Timothym Betarem panuje už dlouho, a pokud budete chtít najít zábavnější dvojku, než jsou tito dva, budete mít co dělat.
uvodka
uvodka

Pokud Timothyho na Twitchi sledujete už delší dobu, tak jistě víte, že má sklony nadměrně používat slovo “brácho” při konverzaci s fanoušky. V nedávném streamu tomu nebylo jinak, takže si DrDisrespect nedokázal pomoci, a vytvořil na jeho konto video sloužící k pobavení. Podívat se na něj můžete níže. 

Tim se tím nenechal rozhodit a pod video pouze napsal slovo “Bro?”. Výsledkem této malé bitvy je smršť komentářů s tímto opakujícím slovem od fanoušků obou streamingových hvězd. Není to poprvé, co je TimTheTatman obětí zábavných žertíků. Dříve tohoto roku si DrDisrespect dělal z Tima legraci kvůli jeho Jeepu a ten byl dokonce i zroastěn od oficiálního Twitter účtu Fall Guys, až nakonec dostal korunu. Nicméně mezi těmito lidmi nepanuje nevraživá atmosféra a vše je myšleno v dobrém smyslu s účelem pobavit lidi a bylo fajn, aby toto měli fanoušci obou základen na paměti.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: TimtheTatMan