Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá MČR Soutěžní středa nabízí Premium na letošní ročník a powerbanku k tomu

1. 7. 2020 | 09:00 Všechny hry
Pro domácí esportové fanoušky jsme si před týdnem připravili spuštění nové rubriky Soutěžní středy, v rámci které budeme každý týden až do konání letošního Mistrovství České republiky v počítačových hrách soutěžit o věcné ceny z naší produkce.
Soutěžní středa
Soutěžní středa

MČR každoročně píše spoustu zajímavých příběhů, které je fajn si z hlediska historie čas od času připomenout. Minulý týden jste soutěžili, kolik jsme za uplynulých devět ročníků korunovali mistrů, tentokrát se pro změnu podíváme na konkrétní dvě postavy. Otázka tohoto dne je totiž spojená se dvěma postavami, které se nejprve proslavily ve světě esportu, ale dnes je znáte spíš jako tvůrce video obsahu na Twitchi a YouTube. Ve hře je stejně jako před týdnem Premium vstupenka na MČR 2020 a k tomu exkluzivní powerbanka z loňského roku.

Soutěžní otázka tedy zní: V jakém roce spolu Herdyn a Baxtrix vyhráli Mistrovství České republiky v League of Legends? Odpovídat můžete na našem Instagramu, kde jsme spolu s vydáním článku zveřejnili soutěžní příspěvek právě s touto otázkou. Dnešní kvíz bude ukončen ve 23:00 a ze všech správných odpovědí se bude náhodně losovat výherce věcných cen. Všem přejeme hodně štěstí a pokud by se na vás v tomhle týdnu neusmálo, tak zoufat nemusíte, protože soutěžních otázek máme až do listopadu připravených spoustu.

MČR PC 2020
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.