Přejít k hlavnímu obsahu

Druhá šance na postup do FORTUNA COOL ligy na vás čeká již ve čtvrtek

10. 7. 2019 | 21:10 Counter-Strike 2
O polovině účastníků podzimní sezóny FORTUNA COOL ligy v CS:GO je už jasno, šanci být v té druhé ale máte stále i vy! Už ve čtvrtek je tu totiž druhá otevřená kvalifikace, ze které to do hlavní části nejprestižnější dlouhodobé soutěže na domácí scéně dotáhnou hned dva celky.
FORTUNA COOL liga, podzim 2019
FORTUNA COOL liga, podzim 2019

Na rozdíl od jara, kdy se museli pomocí otevřených kvalifikací dostat do ligy všichni účastníci, obdržely do podzimní sezóny FORTUNA COOL ligy dva celky pozvání. Přímý postup do skupinové části měli jasný jarní finalisté Brute.gg a ROG.eXtatus, o zbylých šesti zúčastněných týmech se už ale rozhoduje klasicky kvalifikacemi. Z té první se k Brute a eXtatus připojili Dark Tigers a Trust.Universe, k celkovému počtu osmi pětek ale stále čtyři týmy chybí a jedním z nich můžete být klidně i vy.

FORTUNA COOL liga, podzim 2019

Nejbližší možnost připojit se k nim na vás čeká již tento čtvrtek. V druhé kvalifikaci se bude opět hrát o dvě postupová místa, mimo nich ale bude ve hře také pěkná finanční odměna. Oba postupující si to totiž po tom, co si zajistí své místo v nejprestižnější lize na domácí scéně, ještě rozdají ve finálovém utkání, jehož vítěz si odnese 5 000 Kč. Tento zápas bude hrán stejně jako semifinálová utkání formátem BO3 a odehraje se až v pátek. Jak semifinále, tak finále budou také vysílány na streamu, bude-li se vám tedy dařit, vaše počínání budou moci za doprovodu známých komentátorů sledovat i ostatní! Míst ve 2. kvalifikace je stále hodně, tak se nezapomeňte přihlásit, začíná se ve čtvrtek v 18:00.

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend