Přejít k hlavnímu obsahu

Druhé kolo FORTUNA COOL ligy je u konce

12. 4. 2019 | 10:00 Counter-Strike 2
Druhé kolo FORTUNA COOL ligy je u konce, jak po osmi zápasech vypadá průběžné pořadí?
COOL liga
COOL liga

Ty nejlepší domácí týmy v Hearthstone si sice tento týden dávají kvůli příchodu nové expanze pauzu, v CS:GO ale FORTUNA COOL liga pokračuje i tentokrát. Úvodní kolo proběhlo prakticky tak, jak jsme předpokládali, v oba dva hrací dny mohli fanoušci vidět jak dvě výhry v podání jednoho celku, tak vyrovnaný souboj, na jehož konci stály oba dva týmy se třemi body. Dle našich predikcí se ale nevyvinul první zápas čtvrtečního programu, v něm totiž navzdory očekávání zvládl mix XDDDDDD zaskočit zkušené Dark Tigers a připsat si tak dvě výhry.

liga COOL

Co ale očekáváme od druhého kola? V úterý od 19:00 na sebe narazí Moops Academy a Team Gravity, tedy tým, který v prvním kole nedosáhl ani na jeden bod, a sestava, co alespoň jednu mapu vyhrát zvládla. Souboj mezi těmito celky by měl být docela vyrovnaný, o něco větší šance na výhru ale dle nás mají Kaparzo a spol. Na obou mapách tedy očekáváme jejich vítězství, překvapením by ale rozhodne nebylo, kdybychom na jedné viděli remízu nebo dokonce jejich prohru. V druhém úterním zápase se pak utkají jediné dva celky, které zatím neztratily ani bod, tedy Team Brute a XDDDDDD. A i když druzí jmenovaní ve svém úvodním utkání dokázali, že se s nimi počítat musí, stále věříme o něco více Brute. 

Čtvrtek pak dle nás přinese o něco vyrovnanější utkání. Souboj mezi Dark Tigers a ECLOT sice bude střet týmu, který má na svém kontě tři body, a celku, jenž zatím nezískal ani jeden, ani tak ale nečekáme, že by si někdo z této dvojice odnesl všechny body. Dle nás v zápasu zkrátka oba týmy vyhrají jednu mapu. A to samé vlastně očekáváme i od souboje mezi eXtatus a VENI VIDI VICI. I když v něm podle nás můžou eXtatus své soupeře potrápit o trochu více, se šesti body z druhého kola nejspíše neodejdou. Obě sestavy dle nás navážou na svůj výsledek z prvního kola a do tabulky si připíšou vždy po jedné výhře.

Štítky: COOL liga
miluju videohry a hlavně ligu legend