Přejít k hlavnímu obsahu

Druhou možnost postoupit na DELL MČR v Rainbow Six Siege mají týmy o tomto víkendu

25. 10. 2019 | 14:43 Rainbow Six: Siege
Po oznámení páté hry na letošním Vodafone MČR v počítačových hrách jsme dokázali během jednoho dne dát dohromady 14 týmů. Při delší přípravě tak doufáme, že druhá kvalifikace prolomí veškerá naše dosavadní čísla a přivítá opravdu každého, koho kompetitivní hraní Rainbow Six Siege v CZ/SK zajímá.
Výchozí obrázek
DELL MČR 2019 v Rainbow Six Siege

Kvalifikační cyklus se totiž skládá z pouhých dvou víkendů, z nichž jeden je za námi a ten druhý právě před námi. Registrovat se do dvoufázového turnaje můžete kliknutím na banner výše.

Harmonogram kvalifikačního cyklu:
Sobota 19. října 13:00DELL gaming MČR 2019 – 1. kvalifikace, skupiny
Neděle 20. října 13:00DELL gaming MČR 2019 – 1. kvalifikace, play-off
Sobota 26. října 13:00DELL gaming MČR 2019 – 2. kvalifikace, skupiny
Neděle 27. října 13:00DELL gaming MČR 2019 – 2. kvalifikace, play-off

V sobotu na všechny účastníky čekají skupiny, kde se každý utká s každým. I pokud by tu vaše pouť skončila, tak vás čeká pořádná porce zápasů, pro kterou stojí za to se přihlásit. Do nedělní části skrze skupiny postoupí osm nejlepších týmů, které musejí pro postup do Brna zvládnout dva následné BO3 zápasy ve čtvrtfinále a v semifinále. Tuto neděli tak budeme mít složení prvního ročníku DELL MČR v Rainbow Six Siege kompletní.

MČR 2019

Devátý ročník Vodafone Mistrovství ČR v počítačových hrách nabídne klání v CS:GO, PUBG, League of Legends, Teamfight Tactics a Rainbow Six Siege. Pokud chcete vidět v boji o český titul největší domácí hvězdy, tak v Brně nemůžete chybět! Vstupenky jsou již v prodeji ve čtyřech kategoriích, více na stránkách mcrpc.cz.

MČR 2019
Štítky: Dell, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.