Přejít k hlavnímu obsahu

Druhou sezónu PLAYzone Podcastu budeme nově vysílat každou středu na Twitchi

3. 7. 2020 | 13:25 Všechny hry
Už to byly tři měsíce, co jsme se rozhodli spustit náš první audio pořad PLAYzone Podcast, za kterým stoji moderátorské duo Přemek "huhy" Malina a Pavel "Tučňák" Kristián. Po patnácti dílech však nastal čas posunout se opět dále, a právě proto od července přicházíme s novou sezónou plnou mnoha vítaných vylepšení.
PLAYzone Podcast
PLAYzone Podcast

PLAYzone Podcast přivítal ve svých prvních patnácti dílech opravdu zajímavé hosty a rozebral zajímavá témata. Začínali jsme rozborem Tipsport COOL ligy, kde jsme si ke konci pozvali i jejího šampiona, mluvilo se však o různých hrách a problémech různých sfér domácí scény. Posledním hostem první sezóny byl CEO týmu BRUTE, Tomáš Müller, který rozvířil některými výroky vody domácí CS:GO scény. PLAYzone Podcast byl jinak často velice diplomaticky vedený, což se od příštího týdne pokusíme změnit jedním razantním krokem. Od šestnáctého dílu budeme náš pořad vysílat u nás na Twitchi, takže bude prostor například i na otázky od živého publika.

Moderátorské duo zůstává stejné, u některých pokračování se ale kromě prohazování rolí hlavního moderátora nemusí jedna z postav ani objevit. Řešit plánujeme nejen určitá témata, ať už aktuální nebo celkové, v rámci určitých problémů, ale také zajímavé osobnosti, se kterými bychom chtěli vést více otevřenou diskuzi, aby podcast nezněl jako čistý rozhovor. To všechno v délce jedné až jedné a půl hodiny, do které se kromě vašich otázek pokusíme zakomponovat i vtipné segmenty. V tuto chvíli už jednáme s opravdu zajímavými hosty pro první díly, takže si zapište do vašich kalendářů – každou středu od 17:30 se uslyšíme živě na Twitchi PLAYzoneCZ.

PLAYzone Podcast se jeví jako zajímavý koncept, se kterým chceme určitě pokračovat dál. Myslím, že prvních 15 dílů přineslo velmi zajímavé hosty a nakousli jsme cool témata. Po 15. kole jsme měli domluvený brainstorm a review session, z čehož vypadl celkem jasný obrázek toho, jak by měl podcast vypadat a kam ho chceme posouvat. Season 2, let's go!

těší se na druhou sezónu, začínající 8. července, moderátor Tučňák.

Na detailní informace k prvnímu dílu nové sezóny si budete muset počkat do začátku nadcházejícího týdne, můžeme však slíbit, že to bude stát za to. A nebudeme lhát – už se nemůžeme dočkat živého publika!

Štítky: PLAYzone Podcast
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.