Přejít k hlavnímu obsahu

Druhý den výherní tiket nepřinesl. Na co komentátoři sází před koncem skupin?

20. 11. 2020 | 10:50 Counter-Strike 2
Pětice komentátorů zatím sestavila pouze tři výherní tikety, dva z nich sestavil mistr predikcí Shadye, který tak vede tabulku Tipsport MČR battle. Na co se sází před třetím dnem?
Tipsport MČR battle
Tipsport MČR battle

Tipsport MČR battle je soutěž, kterou hraje pět komentátorů letošního Vodafone MČR v Counter-Strike: Global Offensive. Všichni mají k dispozici 5 000 kreditů a do začátku MČR mohli sázet na libovolné esportové příležitosti. Se startem MČR ale už se ale sází pouze na mistrovské zápasy a nyní je pro všechny šance ukázat, kdo má nejlepší přípravu na esportovou akci roku. Co do svých tiketů nasázeli členové vysílacího týmu?

Shadye

Protože je Shadye v poměrně pohodlném vedení, mohl si dovolit klopýtnout. Tentokrát do hry vyslal tiket s kurzem 4.31 a světe div se! Shadye dokázal tipnout přesný výsledek 2:1 utkání ENTERPRISE proti Sampi.Tipsport (kurz 3.50, ale následně mu plány na další výhru zhatili hráči ECLOT, stejně jako řadě jeho kolegů. Pro další herní den se Shadye rozhodl vložit svoji důvěru ve stinxe, mazáka z eEriness, který má dát více než 16,5 killů v první mapě s Dark Tigers.

DeeThane

DeeThane ve výzvě nepokračuje vůbec dobře a bez vítězného tiketu se nachází na čtvrtém místě tabulky. Po úvodní prohře, která ho stála 1300 kreditů sice Dee zvolnil, ale ani druhý hrací den mu bohužel nevyšel. DeeThane si před posledním hracím dnem skupin vůbec nic nekomplikoval a rozhodl se vložit svou důvěru ve favorizované Entropiq a Dark Tigers. Dokáže s tiketem na jistotu vyhrát za 200 kreditů?

Striker CS:GO

Ještě hůře než DeeThane je na tom Striker, který zatím v MČR Tipsport battle selhává na plné čáře. Přitom bychom od redaktora portálu HLTV čekali, že se minimálně na světové scéně bude orientovat daleko lépe než jeho konkurenti. Štěstíčko však nepřálo a jednou mu výhra unikla o jediný zápas. Včera ho zklamali jak ENTERPRISE, tak následně eSuba a dnes se tedy spoléhá nečekaně na eEriness, kteří podle něj překvapí v první mapě DTG.

Lelek

Lelek zatím dost riskuje, ale nesází zase tolik, jako jeho kolegové výše. V rámci Tipsport MČR Battle ale Lelek zatím výhru neinkasoval a v rámci druhého hracího dne mu vyšel pouze jeden ze čtyř tipů na jeho tiketu s kurzem 12.16. Potom se ještě nechal zviklat a vsadil si uprostřed utkání proti ECLOT i 250 na CZC.eSubu s kurzem 7.40, která ale nevyšla, jelikož eSubácké naděje zmařila prohra 11:16. Lelek se dnes nechal inspirovat Shadyem a po jeho vzoru důvěřuje stinxovi z eEriness MARVO na nějž si spolu s výhrou Entropiq vsadil 750 kreditů.

Bananides

Bananides inkasoval výhru v rámci jeho prvního ryze MČR tiketu. Včera se mu ale stejně jako jeho ostatním kolegům vyhrát nepodařilo, jelikož ho zklamala eSuba i ENTERPRISE. V dalším svém tiketu sází vše na jednu kartu a rozhodl se vložit svou důvěru v Entropiq, kteří dle jeho sázky 1000 kreditů mají jednoznačně zvítězit.