Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS parádně přehrávají Nordavind a Ambush, postupují tak do swissu Snow Sweet Snow #2

17. 2. 2021 | 14:20 Counter-Strike 2
Turnaje od Relog Media pokračují druhým vydáním Snow Sweet Snow. V úvodní fázi se 32 týmů popere v 8 skupinách o postup do swissu, odkud 8 nejlepších týmů postoupí do hlavní části turnaje.
Snow Sweet Snow
Snow Sweet Snow

Snow Sweet Snow #2 má stejně jako první turnaj nastavenou jasnou politiku ohledně rozdělování prize money. Za postup z každé části turnaje týmy obdrží finanční odměny, kdežto za umístění jako takové si největší část koláče ukrojí pouze šampion. Kdo tedy například dostane pozvánku až do finálního play-off, tak hraje "pouze" o cenu za 1. místo, zatímco SINNERS Esports mají šanci od prvotní fáze turnaje postupně vyhrát až 7 tisíc dolarů.

  • Regionální GSL: 32 týmů je rozděleno do 8 skupin po 4 týmech (postupující vyhrávají 1 000 $)
  • Regionální swiss: 16 postupujících týmů se utká ve swissu (postupující vyhrávají 2 000 $)
  • Hlavní swiss: 8 postupujících týmů zde doplní 8 pozvaných týmů (postupující vyhrávají 3 000 $)
  • Play-off: 8 postupujících se utká v osmifinále (postupující vyhrávají 1 000 $) a poté je ve čtvrtfinále doplní další 4 pozvané týmy, se kterými se v pavouku utkají o finanční odměnu 40 000 $ za celkové 1. místo

V prvním turnaji tohoto typu jsme v jedné skupině měli SINNERS i Patrika 'Zero' Žúdela s jeho GamerLegion, tentokrát si budeme muset vystačit pouze s účastí české jedničky. Ta je opět zařazena do skupiny regionu západní Evropy, kde se však potká se třemi úplně jinými týmy. Největším jménem tria konkurentů je bezesporu tým Nordavind, kde působí hráči jako TENZKI, HS nebo mirbit, proti kterým mají SINNERS na kontě nedávnou prohru z ESEA Advanced. Skupinu pak doplňují dva týmy ze sedmé světové desítky, ALTERNATE aTTaX z Německa a francouzská sestava Ambush Esport. Postup by ale pro oskara a spol. měl být více než reálný.

Dalšími známými týmy, které mohou SINNERS následně potkat, jsou Winstrike, Lyngby Vikings či HellRaisers.

Snow Sweet Snow #2: skupina E
  Česká republika SINNERS2      
 Středa 9:00   Česká republika SINNERS2   
  Evropa Nordavind0      
    Středa 12:00   Česká republika SINNERS 
  Francie Ambush2      
 Středa 9:00   Francie Ambush1   
  Německo ALTERNATE0      
         
     Evropa Poražený M4-   
  Evropa Nordavind- Pátek 15:00   Evropa Vítěz M5 
 Středa 12:00   Evropa Vítěz M3-   
  Německo ALTERNATE-      
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.