Přejít k hlavnímu obsahu

Druhý týden Narozenin FUT začíná. Máme se na co těšit

3. 4. 2021 | 12:32 EA SPORTS FC 24
Druhý tým z akce Narozeniny FUT je ve hře. Po predikcích a uniklých informacích jsme zhruba tak nějak tušili, co za karty dostaneme. EA Sports vypadají, že se poučili a druhý tým je tentokrát celý nabitý kartami, které doslova dýchají slovo “Meta”. Zároveň se jedná o hezké vzpomínky na minulost FUT.
Druhý tým akce Narozeniny FUT
Druhý tým akce Narozeniny FUT
Zdroj: EA Sports

V prvním týmu Narozenin FUT jsme se dočkali pouze pár karet, po kterých lidé doslova toužili. Některé z karet se dokonce na marketu prodávaly skoro za jejich minimální určenou cenu. Vypadá to ovšem tak, že tentokrát byli v EA velice štědří s nadílkou, kterou nám přichystali na poslední týden této akce.

V tomto týdnu se nám rozhodli postarat o hezké vzpomínky na minulý rok. Nachází se zde totiž oblíbenci jako jsou například Adama Traoré, Ryan Kent a Youcef Atal. Právě tito hráči minulý rok tvořili metu tehdejší hry a nyní si je můžeme připomenout v podobě těchto karet. Doufejme ale, že nás po této akci nebude čekat fifa plná těchto hráčů, protože mít dva roky po sobě tu samou metu by asi nebylo to nejpříjemnější.

Prvním VTM hráčem tohoto týdne je Dimitri Payet, jako vzpomínka na jeho kartu z FIFA 16. V úkolech najdeme kartu hráče Hamza Choudhury, který vypadá velice jednoduše na zkompletování a hodí se díky atraktivní národnosti a lize do mnoha týmu, které v sobě mají francouzské hráče nebo anglickou ligu.

VTM Payet
Úkolový Choudhury

Podle dostupných informací by následujícími hráči měli být Renato Sanches a Eric Bailly. Na další vzpomínkové karty si budeme muset ještě nějakou chvilku počkat, ale rozhodně je se na co těšit. Takže pokud máte přebytečné mince a nějaké hráče co nepotřebujete, tak vám radíme je ušetřit, protože je možné, že ještě dostaneme pořádnou nadílku.

Zároveň také vyšly karty Hráčů měsíce z anglické Premier League a španělské LaLiga Santander. Těmito hráči jsou Kelechi Iheanacho z Leicesteru a Karim Benzema z Realu Madrid. Jediným mínusem těchto karet je to, že Iheanacho je zbytečně předražený a Benzema už má speciální kartu, která je daleko lepší.

Iheanacho
Benzema
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.