Přejít k hlavnímu obsahu

Druhý závod Virtual GP hostí americká Daytona

30. 3. 2021 | 12:45 Virtuální závody
První závod letošní sezóny Virtual GP se uskutečnil před dvěma týdny v italské Imole a nejlépe se zde dařilo Lukášovi Přádovi ze stáje ERT Racing Team, v celkovém týmovém hodnocení ale zatím vyhrává Entropiq ve složení Michal Matoušek a Lukáš Podstata. Tentokrát nás na nočním okruhu pohostí americká Daytona.
Virtual GP Daytone
Virtual GP Daytone
Zdroj: Virtual GP

Už zítra se z virtuální startovní čáry tradičního okruhu v italské Imole přesuneme až na americkou Daytonu, kde se opět setká celkem 22 závodníků letošní Virtual GP v závodním simulátoru iRacing s nadupanými vozy Mercedes-AMG GT3. Daytona svou premiéru v šampionátu zažila už minulý rok, po velkém úspěchu nás tak čeká znovu i letos. Po prvním závodě tabulce kraluje jeden z jezdců stáje ERT Racing Team, Lukáš Přáda, který se v prvním závodě po perfektním startu dokázal udržet v úplném čele a dojet tak závod s nejlepším časem. Čtyři body na něj strádá letošní nováček Martin Nejedlík z týmu Benzina ORLEN. Třetí a čtvrté místo následovně obsadili reprezentanti týmu Entropiq, Michal Matoušek a Lukáš Podstata, kteří díky jejich společnému výkonu dominují týmovému žebříčku. Na pátém místě uzavírá nejlepší pětici Martin Sirotek v barvách stáje ESET. Průběžné pořadí nejlepších jedenácti závodníků najdeš níže.

Průběžné výsledky
Průběžné výsledky
Zdroj: Virtual GP

Živý přenos budete moct znovu sledovat v úterý 30. března od 19 hodin na kanálech Virtual GP na sítích Twitch, YouTube a Facebook nebo na Twitch kanále PLAYzoneUP a o pár dní později následně i v televizi na O2 TV Sport, a to v premiéře v pátek od 17:30. Celý závod by měl trvat přibližně 55 minut a s komentářem nás jím provede, stejně jako naposledy, osvědčené duo ve složení Pavel Fabry a Marek Slezar. Minule rozhodně bylo co sledovat a na okruhu za Antlantikem tomu určitě nebude jinak, tak si nezapomeň nařídit budíka, ať závod večer nezmeškáš.

Štítky: Virtual GP
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.