Přejít k hlavnímu obsahu

Duo Adria Championship: PiXeL1K a Nowikk v Chorvatsku jednou vyhráli, celkově jsou 12.

14. 12. 2019 | 18:22 PUBG: Battlegrounds
O minulém víkendu se uskutečnila kvalifikace na Duo Adria Championship 2019, kde nechyběly ani dvě české dvojice. Postup do Chorvatska si nakonec vydobyla pouze jedna. PiXeL1K a Nowikk si tak v sobotu 14. prosince zahráli v Chorvatsku o hezký prize pool 10 tisíc euro.
PUBG Duo Adria Championship 2019
PUBG Duo Adria Championship 2019

UPDATE (14. 12): Celý duo turnaj už je za námi a dosáhnout na peníze nakonec české dvojici těsně vyšlo. Po parádním 1vs2 clutchi v podání Nowikka se dostali do horních pater, kromě této výhry už ale nepřišel žádný solidní výsledek. V konečném zúčtování to sice znamená, že ve vyrovnané tabulce sice PiXeL1K a Nowikk ztrácejí pouhé čtyři body na hezké 4. místo, současně ale po několika totožných deciderech si celkovým 12. místem nakonec z Chorvatska odvážejí kromě zkušeností i 200 Euro. Finální tabulku naleznete na stránkách CGS zde.

Všechna registrovaná dua byla v rámci online kvalifikace rozdělena do dvou skupin, kde nejlepších 16 a 15 dvojic postoupilo přímo na LAN finále. Ve skupině A se představili Daniel 'seniks' Ručka a Martin 'spajKK' Beneš, kterým se bohužel zadařilo v jediné hře a na postup jim pár bodů chybělo. V béčku se pak představili možní budoucí spoluhráči Matěj 'Nowikk' Krmela a Miloslav 'PiXeL1K' Feik, kteří se v předposlední hře BO5 série zaskvěli druhým místem se šesti killy, díky čemuž si s předstihem zajistili výlet do Chorvatska.

Mezi kvalifikovanými hráči najdeme Moorpheuse z Elgiganten Gaming či známá chorvatská jména jako ivas, MaM1c nebo ZEKO. 31 kvalifikovaných dvojic by měla doplnit i jedna pozvaná v čele se známou osobností sprEEEzym. Celý turnaj s dotací 10 tisíc euro se odehraje v sobotu 14. prosince v prostorách LifeClass Terme Sveti Martin, lázeňského hotelu na chorvatské hranici se Slovinskem. Tak snad nějaká ta korunka cinkne!

Prize pool je rozdělen následovně:

  • 1. místo: 4000 Euro
  • 2. místo: 2000 Euro
  • 3. místo: 1000 Euro
  • 4. místo: 600 Euro
  • 5.-8. místo: 400 Euro
  • 9.-12. místo: 200 Euro

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.