Přejít k hlavnímu obsahu

Dvanáctá soutěžní středa nabízí Premium vstupenku na letošní MČR a unikátní powerbanku

9. 9. 2020 | 10:00 Všechny hry
Již dvanácté pokračování oblíbených Soutěžních střed je znovu tady, aby prozkoušelo vaše vědomosti z historie MČR. Správné zodpovězení naší otázky vám navíc automaticky dává šanci vyhrát naše unikátní ceny, tak neváhejte a zkuste také své štěstí!
Soutěžní středa
Soutěžní středa

Stejně jako v minulých dílech, kde jste měli za úkol řádně zapátrat v paměti a vzpomenout si na detaily spojené s domácími organizacemi na MČR, i dnes ještě nebudeme odbíhat od tématu a zůstaneme u našich organizací. O osudu těch z vás, kteří na naší otázku odpoví správně, rozhodne následovné slosování, které vybere onoho šťastlivce, jenž dosáhne na naši exkluzivní výhru. Tento týden si výherce odnese Premium vstupenku na MČR 2020 a k ní stylovou MČR powerbanku!

Naše dvanáctá soutěžní otázka zní: Jaká organizace má nejvíce titulů z MČR a kolik? Vaše odpovědi si rádi přečteme na našem Instagramu pod soutěžním příspěvkem obsahujícím právě tuto otázku. Šanci trefit správnou odpověď budete mít klasicky do 23:00, načež všechny správné odpovědi poputují do slosování, které rozhodne o výherci našich věcných cen. Pokud zrovna tentokrát nebude stát štěstěna na vaší straně, nemusíte hned věšet hlavu, až do listopadu pro vás každý týden máme připravenou další otázku!

MČR