Přejít k hlavnímu obsahu

DXRacer zajistí pohodlí hráčům mobilního MČR

7. 11. 2018 | 15:31 Všechny hry
Už tento víkend je tady vrchol sezóny ve světě mobilního gamingu a těšit se mohou hlavně účastníci Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách, kteří díky herním křeslům DXRacer zažijí pohodlný průběh celého klání.
DXRacer
DXRacer

V Brně již tento víkend uvidíme ty nejlepší české a slovenské mobilní hráče, od kterých se budou vyžadovat ty nejlepší špičkové výkony. K tomu je však zapotřebí i špičkové prostřední, které díky společnosti DXRacer opět povzneseme o level výše. Finalisté Vodafone MČR v Clash Royale a Hearthstone nebudou mít díky herním křeslům DXRacer o pohodlné sezení nouzi.

DXRacer fnatic

Židle DXRacer nabízí to nejlepší, co mezi herními židlemi najdeme. Poskytuje pohodlné sezení pro dlouhé sezení při kancelářské práci, ale co je hlavní, tak také nejlepší pohodlí pro hráče her, a to nejen těch počítačových. Židle potěší hráče nejen svým závodním designem, ale hlavně vysokým komfortem a ergonomií, která podpoří záda i po hodinách intenzivního hraní na jakékoliv platformě. Jako přední výrobce herních křesel tak DXRacer nemůže chybět již tento víkend na Veletrzích Brno při vrcholu letošní sezóny ve světě mobilního gamingu.

Zdroj: dx-racer.cz
Štítky: MČR mobile, DXRACER
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.