Přejít k hlavnímu obsahu

Dytorův přesun do Sampi je oficiální, s týmem se naopak loučí kouč a manažer SANk1

6. 7. 2020 | 17:50 Counter-Strike 2
V průběhu minulého týdne jsme vás informovali o tom, že se v sestavě Sampi objevovala nová hráčská akvizice. Dnešním dnem je všechno oficiální, v rámci prohlášení organizace však kromě původního pátého hráče proběhlo ještě jednou loučení.
Sampi SANk1
Sampi SANk1

„Moje role je primárně nastavit základní strukturu v týmu a dohlédnout na to, aby ji hráči plnili,“ hovořil v březnu trenér první CS:GO sekce Sampi, Jaroslav 'SANk1' Chlumský. Jeho bandě se však nedařilo dle původních předpokladů a z původní sestavy se pakovali hned tři hráči. Realizační tým naopak rozšířil Jozef 'd0di' Kiss, který dorazil z BRUTE a bylo zajímavé sledovat, jestli vícečlenný trenérský tým může dlouhodobě fungovat.

Sampi se postupně začali zvedat, ale i přesto se nevyhnuli ještě jedné nedávné změně. S týmem se rozloučila jedna z novějších akvizicí, Zdeněk 'daxen' Dušek, u kterého se už nějakou chvíli spekuluje ve spojitosti se vznikem nového týmu pod křídly Entropiq. Jeho místo v poslední době zabral Martin 'Dytor' Handl, který se s koncem jarní sezóny 1. Tipsport COOL ligy v nedobrém rozloučil s Gunrunners, ale svými individuálními kvalitami do sestavy s hráči jako Pechyn nebo Fraged rychle zapadl. Jeho výkony zaujaly natolik, že byl právě dnes oficiálně přivítán do Sampi. Kromě toho ale proběhlo ještě jedno loučení, kromě toho s daxenem, oznámen byl totiž i odchod jednoho ze dvojice trenérů a také manažera v jedné osobě, výše zmíněného SANk1ho.

Tyto zásahy do sestavy by však měly být pro následující část sezóny těmi finálními a jelikož Sampi dokázali postoupit do 1. Tipsport COOL ligy, tak v nejbližších týdnech budou mít spoustu příležitostí ukázat, že provedené změny byly změnami k lepším zítřkům. Vrcholy sezóny v následujících měsících se totiž neúprosně blíží.

Sestava Sampi aktuálně vypadá takto:

 Česká republika Martin 'Pechyn' Pechoušek
 Česká republika Dominik 'Fraged' Herz
 Česká republika Marek 'kinzo' Bílek
 Česká republika Martin 'bery' Beránek
 Česká republika Martin 'Dytor' Handl

Zdroj: @teamsamp
Štítky: Sampi
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.