Přejít k hlavnímu obsahu

E-BLUE a MARVO se stávají exkluzivními partnery MČR v počítačových hrách na periferie

Nadupaná PC sestava není všechno, bez špičkových herních periferií hrát prostě nejde. Jedny z nejkvalitnějších pak můžete nalézt u výrobců E-BLUE a MARVO a my jsme rádi, že právě tyto dvě společnosti se stávají i letos hlavními partnery MČR v počítačových hrách!
E-Blue, Marvo
E-Blue, Marvo

Klávesnice, sluchátka, myši, či třeba herní křesla. Jsou-li tyto periferie kvalitní, váš herní zážitek bude ještě umocněn. Pokud vám ale nesedí či prostě nejsou dobré, nepomůže vám ani ten nejvýkonnější stroj. Bez pořádné myši si zkrátka nezahrajete a ze špatných sluchátek vás budou tak maximálně bolet uši. Volba herních periferií je tedy velmi důležitá, zorientovat se v současné nabídce ale není jednoduché a po špatných doplňcích můžete sáhnout i po hodinách vybírání. Nejlepší je tedy vsadit na dobře osvědčené značky – ty, na jejichž výrobky nedají dopustit ani ti nejlepší hráči, jsou nepochybně E-BLUE a MARVO.

E-Blue, Marvo

To hlavní, tedy myši, klávesnice a sluchátka, z jejich dílny patří v současnosti k nejpopulárnějším, v jejich repertoáru lze ale najít i speciality pro opravdové fajnšmekry, jako jsou třeba podložky s bezdrátovým nabíjením či vymazlené herní křesla a stoly. Volba E-BLUE a MARVO je jednoduše trefa do černého a my jsme tedy rádi, že právě tyto dvě společnosti se stávají i letos hlavními partnery největší domácí esportové akce, Mistrovství České republiky v počítačových hrách. E-BLUE a MARVO totiž svými výrobky dokazují, že jejich cíl je stejný jako ten náš. Posunout úroveň domácího gamingu ještě výš! Díky vzájemné spolupráci vám navíc také můžeme odhalit čtyři oficiální produkty letošního Mistrovství:

K uzavření spolupráce se vyjádřil i Martin Karas ze společnosti Lama Plus, která je výhradním domácím distributorem značek E-BLUE a MARVO:

„Mistrovství ČR v počítačových a mobilních hrách je nejdůležitější událostí gaming scény v roce 2019 v České republice. Jako specialisté, kteří to s doplňky pro gaming myslí vážně, jsme proto hrdí, že i letos se můžeme zúčastnit jako hlaví partner s exkluzivitou na periferie. Značky E-Blue a Marvo mají v tomto směru hráčům co nabídnout. Marvo svým sortimentem pokrývá celou nižší a střední třídu s nejlepším poměrem výkon / cena. E-Blue jako specialista na gaming nábytek může nabídnout i takové speciality jako jsou výškově nastavitelné, RGB podsvícené herní stoly, podsvícená herní křesla, křesla se zabudovanými bluetooth reproduktory či gaming sofy. I letos hodláme postavit naši nepřehlédnutelnou Game Arénu, ve které bude probíhat atraktivní program a kde si návštěvníci budou moci produkty vyzkoušet ať už v různých hrách nebo také v turnajích o zajímavé ceny.“

MČR PC
Štítky: MARVO, E-Blue, MČR
miluju videohry a hlavně ligu legend