Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot Gaming se po víkendu rozloučí se zyoredem, jeho místo zaujme Mix

10. 6. 2020 | 19:00 Counter-Strike 2
Eclot Gaming jsou jediným účastníkem MČR 2019, který si od té doby udržel valnou většinu základní pětice. Před novou sezónou dorazil do tohoto tábora jediný nový přírůstek, ale nakonec je to právě on, který se po tomto víkendu s touto organizací již poněkolikáté v historii rozloučí.
Mix
Mix

Eclot Gaming na Mistrovství České republiky 2019 vybojovali senzační stříbrné medaile a před začátkem nové sezóny se hovořilo o dvou změnách v kádru. Nakonec se však rozloučil pouze Martin 'bery' Beránek, kterého nahradil Tomáš 'zyored' Cvaniga. Tohle složení od konce ledna vydrželo až do dnešního dne.

Kdo sleduje počínání ECLOT v poslední době, tak si mohl všimnout, že místo zyoreda poslední dobou v ESEA lize nastupuje Tomáš 'Mix' Bilík. Tento hráč dlouhodobě figuruje na soupisce týmu jako náhradník, jako například v 1. Tipsport COOL lize, nyní však začal naskakovat pravidelně do akce. Poslední dobou se v kuloárech hovořilo o krizi uvnitř týmu, nakonec se však odehrává pouze tato jedna změna – dnes byl totiž Mix oficiálně přivítán do základní pětice. Zyored ještě o tomto víkendu s ECLOT dohraje jarní sezónu 1. Tipsport COOL ligy, to však bude jedno rozlučkový víkend s organizací, kde již hrál vícekrát, ale tentokrát více než pár měsíců nevydržel.

Sestava Eclot Gaming vypadá následovně:

 Česká republika Filip 'K1-FiDa' Dvořák
 Česká republika Vít 'noobiq' Pohlot
 Slovensko Milan 'rko' Kohút
 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko
 Česká republika Tomáš 'Mix' Bilík

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.