Přejít k hlavnímu obsahu

Eclot Gaming vítá na Riftu pět nových tváří

17. 9. 2018 | 17:32 League of Legends
Výchozí obrázek
ECLOT.LYNX LOL

Jeden z vrcholů letošní sezóny na poli domácí League of Legends scény se blíží, rošády v sestavách se pomalu začínají uklidňovat. Situace se v těchto dnes stabilizovala také u Eclot Gaming, jednoho z předních hráčů v MČR klasifikaci, který o účast již bojoval na předcházejících sklizních. Nyní však přicházejí nové a zkušené tváře v čele s nadějným topařem Ondrejem 'Wondro' Kendou, který do ECLOT míří spolu s novým kapitánem Dominikem 'Ovčák' Šilhánkem z rozložené sestavy Dark Tigers. Jedním ze ztracených synů je také Patrik 'Shine' Kulhavý, jenž dres této organizace oblékl i na loňském Mistrovství České republiky, kam se s novým týmem bude chtít vrátit.

Kapitán Ovčák se k přestupu pod křídla ECLOT vyjádřil následovně:

Jsem rád, že mým novým působištěm se stává právě tým ECLOT, ve kterém chceme vybudovat jednu z předních sestav na domácí scéně. Těším se na spolupráci s organizací ECLOT.LYNX a věřím, že se týmu povede navázat na dosavadní úspěchy na online turnajích, následně i offline akcích jako MSR a MČR 2018. Již tohle úterý od 18:00 se účastníme měsíčního PLAYzone finále, kde nás můžete podpořit.

Nynější LoL sestava ECLOT.LYNX:

 Slovensko Ondrej 'Wondro' Kenda
 Slovensko Martin 'Lylajn' Tonka
 Česká republika Milan 'Milánek' Gewitscher
 Česká republika Patrik 'Shine' Kulhavý
 Česká republika Dominik 'Ovčák' Šilhánek

Zdroj: eclot.eu
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.