Přejít k hlavnímu obsahu

ECLOT ovládl druhou kvalifikaci HyperX série

21. 12. 2018 | 12:54 PUBG: Battlegrounds
Prosincová HyperX Squad Series v PlayerUnknown's Battlegrounds pokračovala tradičně ve čtvrtek svým druhým kvalifikačním turnajem. Mezi účastníky nechyběl ani vítěz prvního dějství, tým Oooops, bronzový medailista z letošního MČR.
Výchozí obrázek
HyperX PUBG Squad Series

V předvánočním shonu se tentokrát přihlásilo krásných 63 týmů, díky čemuž jsme kvalifikaci rozšířili na čtyři současně hrané skupiny. Mezi účastníky ani tentokrát nechyběla domácí elita, někdo chyběl, někdo přibyl. Pro živě komentovaný přenos byla vybrána skupina B, kde se objevil také tým ECLOT.LYNX. Jejich služby doplnil Daniel 'seniks' Ručka, protože Miloslav 'PiXeL1K' Feik v duu s Přemkem 'huhy' Malinou nechyběl za mikrofonem.

Ani Pixelova absence však první vystoupení Eclotu nezkrotila a díky neskutečným 52 killům si tento tým skrze dva Chicken Dinnery dokráčel pro suverénní vítězství druhé kvalifikace, což jej řadí na 12. místo celkového pořadí. Pro představu, ECLOT.LYNX získal 2172 body, zatímco vítězové zbylých tří skupin se seřadili v rozmezí od 1540 do 1588 bodů. Do této kvóty mimochodem zapadá i druhý tým z "béčka", parádně hrající NobleXity.

Průběžné první místo celé měsíční série si s náskokem několika stovek bodů drží tým Ooops, vítěz první kvalifikace, který tak má nejblíže k postupu do velkého finále o čtveřici sluchátek HyperX Cloud II.

TOP10 HyperX Squad Series po 2. kvalifikaci
OoopsFukmik, mKZ, Neon, Hante
ZweiTapsteeKing, D0UBLE, RedgieBeardo, Hawki
NecroRaisersKojotinsk, L0LAN, TwinzZzZ, Zidi
Trust.UniverseEnthory, Knusperone, Majkl, Romcekk
Go Rush SosnovkaFrodbal, Madis, Crowley, HaziQQ
YASNA BOYZjANYY, Hegylele, StanleyPotato, lifiis
TryBeatMefuture, K1B03K, Nettyyy, bysM
BezOrganizaceMUSTAFA, FrodoTriceps, zderA
OmeX eSportsNowikk, senas, TOPAJZZ, Bloodyjesse
Online Vision GamingCrysa, D3adSh4dy, Tixi, Prospe
Štítky: HyperX
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.