Přejít k hlavnímu obsahu

ECLOT se po více než roce vrací na PUBG scénu

22. 1. 2020 | 11:40 PUBG: Battlegrounds
Trvalo to nějaký čas, ale jedna z nejznámějších domácích organizací současnosti se vrací na pole PlayerUnknown's Battlegrounds. Po nezdařilé zkušenosti z roku 2018 vstupují do letošní sezóny s náborem týmu Full Yolo Mode.
ECLOT PUBG
ECLOT PUBG

V roce 2018 zaměstnávali v ECLOT.LYNX čtveřici okolo PiXeL1Ka, která se o několik měsíců později stala poloprofesionální sestavou pod křídly Inside Games. Dres ECLOT na sebe tato parta oblékla i na vůbec prvním MČR v PUBG, kde ale výkony nestačily na lepší než třinácté místo. Nyní však přichází pokus číslo dvě.

Dres ECLOT nově bude oblékat tým v čele s Jozefem 'dodiiikkk' Barcalem, který se dal koncem roku dohromady s Vítem 'JumbiKK' Jechem. Zatímco dodiiikkk nechyběl na loňském MČR, kde patřil mezi hlavní strůjce cesty Online Vision Gaming za úspěchem v podobě pátého místa, druhý jmenovaný naopak vystřídal během roku 2019 několik týmů a zvažoval i konec hraní. Oba se však v prosinci potkali v rámci české reprezentace.

Třetím do party je Michal 'Majkl' Krýl, kterému MČR loni o jedinou příčku uniklo s Králi Sosnovky, a čtveřici uzavírá Marek 'HaziQQ' Tůma, mistr České republiky z roku 2018, kdy hájil barvy týmu Gunrunners.

Ještě koncem loňského roku vznikl právě tým Full Yolo Mode, kde se však ostatní dva hráči protočili. Letos se ale sestava stabilizovala a svými výkony nyní zaujala organizaci ECLOT.LYNX, která ji dnešním dnem nabírá do svých řad. Dodiiikkkova parta zažije premiéru s novým názvem na pokračování naší DEV1S Squad Series.

Svým umem dokonce před pár dny překvapili samotný Team Liquid, tak věříme, že jim to v ECLOT bude padat.

Zdroj: eclot.eu
Štítky: eclot gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.